Βαθμολογία

Να πρωταγωνιστήσει και πάλι θέλει το Μαυροβούνι!

Κατάφερε πέρυσι να ανέβει από την Γ’ ΕΠΣΛ στην παραπάνω κατηγορία το Μαυροβούνι, όμως τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του συλλόγου δεν έχουν σταματημό!

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι έμπειροι παίκτες που ανέβασαν κατηγορία την ομάδα, παρέμειναν στις επάλξεις και με τις προσθήκες που ήταν ποιοτικές, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι ιθύνοντες θέλουν να έχουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Τα νέα αποκτήματα

Φτάνει όλο αυτά να αποδειχτούν μέσα στο γήπεδο, όμως οι παίκτες έδειξαν να έχουν πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο τους και να θέλουν να προσπαθήσουν πραγματικά να παίξουν ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να έχουν την ομάδα τους ψηλά.

Η περσινή συνταγή ήταν πετυχημένη και αν ανεβάσουν στροφές για τις απαιτήσεις της μεγαλύτερης κατηγορίας θα μπορέσουν στο τέλος να τα καταφέρουν. 

Κώστας Τζουρτζουκλής (Προπονητής): «Θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, εμείς στην ομάδα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με τα νέα παιδιά που ήρθαν καθώς και τους παλιούς παίκτες. Η διοίκηση δουλεύει ασταμάτητα και έχει όλα τα εχέγγυα για την Β’ ΕΠΣΛ που είναι η ομάδα. Μεταγραφικά περιμένουμε 1-2 παίκτες ακόμη. Πιστεύω πως η ομάδα θα έχει πολύ καλή πορεία και θα παλέψει και για την άνοδο».

Γιώργος Ριζόπουλος (Υπ. Δημοσίων Σχέσεων): «Να αλλάξουμε κατηγορία»

«Έγιναν σημαντικές προσθήκες στην ομάδα μας από το χωριό και αυτό είναι σημαντικό. Ο βασικός κορμός διατηρήθηκε από την περσινή πετυχημένη χρονιά. Οι παίκτες μας έχουν εμπειρία και βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο για την κατηγορία. Ευελπιστούμε με την δουλειά πως η ομάδα μας θα καταφέρει να ανεβεί κατηγορία. Αποκτήσαμε τους Λεωνίδα Κιόρογλου και Αντώνη Χασιώτη από την Αστραπή Νέας Πολιτείας, τον Σάκη Παλαμίδα από την Τσαριτσάνη και τον Βαγγέλη Τατσέλο που ήταν δανεικός και επέστρεψε από την Πελασγιώτιδα».

Λεωνίδας Κιόρογλου (Ποδοσφαιριστής): «Σοβαρή προσπάθεια στο Μαυροβούνι»

«Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, πιστεύω πως από την μεριά μου θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στο Μαυροβούνι και ευελπιστώ η πορεία της ομάδας να είναι πετυχημένη».

Αρσένης Μπάγκας (Ποδοσφαιριστής): «Όλοι μαζί για την άνοδο»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, εμείς κάναμε λίγες και καλές προσθήκες, τα νέα παιδιά που ήρθαν ενσωματώθηκαν άψογα με τους παίκτες. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή πορεία και θα παλέψουμε όλοι μαζί για την άνοδο».