Βαθμολογία

Ήρθε για να μείνει ο Θερμαϊκός Στομίου

Νέο ξεκίνημα με νέους στόχους για τον Θερμαϊκό Στομίου που τη νέα σεζόν θα μετέχει στην Β’ ΕΠΣΛ, μετά από μία πετυχημένη σεζόν και θέλει να κάνει κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα.

Διοίκηση, προπονητής, αλλά και παίκτες πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και μάλιστα έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις ώστε ο Θερμαϊκός να είναι πανέτοιμος με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι στόχοι του σωματείου είναι να πετύχουν την παραμονή και να πλασαριστούν στην καλύτερη δυνατή θέση.

Τα νέα αποκτήματα

Βασίλης Γιακουβής (Πρόεδρος): «Να μείνουμε στη κατηγορία»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Για εμάς είναι μία νέα χρονιά στο Β΄τοπικό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία. Φυσικά, θέλουμε μέσα στη χρονιά να βγούμε κερδισμένοι και να μείνουμε στη κατηγορία».

Γιώργος Σκρέτας (Προπονητής): «Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

«Θέλουμε τον αθλητισμό. Θέλουμε να παίζουν τα παιδιά του χωριού μας. Αυτήν την στιγμή δεν θέλουμε τον πρωταθλητισμό, εμείς θέλουμε τον αθλητισμό. Θέλουμε μέσα από σκληρή δουλειά, την όρεξη της διοίκησης, τη δική μου και των παιδιών, να βγει κάτι καλό. Ακόμη, θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να κάνουμε το κάτι καλύτερο. Δεν θα πούμε όχι σε ότι καλύτερο μας έρθει».

Γιάννης Τσιάρας (Ποδοσφαιριστής): «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά»

«Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουν γίνει κάποιες μεταγραφές στην ομάδα, ελπίζω να τα πάμε καλά και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γιάννης Θεοδώρου (Ποδοσφαιριστής): «Να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία»

«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία, καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα να είναι δεμένη και με τις μεταγραφές που κάναμε να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Χρήστος Βλούχος (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μία καλή πορεία»

«Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές χωρίς τραυματισμούς. Βρισκόμαστε στην Β΄κατηγορία φέτος και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να έχουμε μία καλή πορεία και φυσικά να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Μιχάλης Καρυπίδης, Νίκος Λιάκος (Βρυότοπος), Έλβις (Ποσειδών Λάρισας), Γιάννης Ζαχαρόπουλος, Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος (Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας).

Έφυγαν: Κώστας Αλβανός (ελεύθερος), Δημήτρης Αλεξίου (ελεύθερος).