Βαθμολογία

«Στην Αγυιά όλη τη χρονιά η ομάδα»

Για οριστική συμφωνία με την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή σχετικά με την παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς κάνει λόγο η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της. Οι ιθύνοντες των Αχαιών λοιπόν καλούν τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο φιλικό της Τετάρτης (12/8) με τον Ιωνικό ευχαριστώντας παράλληλα την Ερασιτεχνική για το γεγονός πως η ομάδα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «O μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Νίκος Παπαδάκης και το νέο διοικητικό συμβούλιο καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και της ευρύτερης Αχαΐας να βρεθούν κοντά στην ομάδα μας την Τετάρτη 12/8/2015 στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της με τον Ιωνικό Νίκαιας που θα γίνει και πάλι στην φυσική έδρα της ομάδας μας στην Αγυιά.

Στις 16:30μ.μ. θα δοθεί από την διοίκηση συνέντευξη τύπου σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και θα αναφερθούν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες για την νέα περίοδο και θα παρουσιαστούν όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα.
Στις 17:30μ.μ. θα γίνει ο αγιασμός της ομάδας μας και
Στις 18:30μ.μ.θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ερασιτεχνική Παναχαϊκή για την συνεργασία της και την παραχώρηση και πάλι του ιστορικού γηπέδου της Αγυιάς που εκεί θα αγωνίζεται όλη την περίοδο η ομάδα μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ
ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE».