Βαθμολογία

Και Παπατολίκα και Παπαδόπουλο!

Υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πιερικό ο Δημήτρης Παπατολίκας (φωτό), ενώ στους Κατερινιώτες θα αγωνίζεται και ο συνονόματός του, Παπαδόπουλος.

Ρολάρει μεταγραφικά ο Πιερικός. Η αρχή έγινε με τον Γεωργίου και η συνέχεια δόθηκε με τον Δημήτρη Παπατολίκα. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα και θα την ενισχύσει και στην Γ' Εθνική, με στόχο την άμεση επιστροφή της.

Λίγο μετά την οριστική συμφωνία, ο Παπατολίκας μίλησε στο Pierikosnews γι' αυτήν την εξέλιξη: «O Πιερικός μας πλέον, αλλάζει σελίδα. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με την νέα διοίκηση δεν μπορούσα να πω όχι στην παραμονή μου στην ομάδα. Μας πόνεσε όλους ο τρόπος που έπεσε πέρσι η ομάδα, το σωματείο εμπνέει υγεία, η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια να στελεχώσει την ομάδα με καλούς παίκτες. Είναι τεράστιο μέγεθος το όνομα 'Πιερικός' και δεν του αρμόζει να αγωνίζεται στη Γ'Εθνική. Θα βρει τον δρόμο του και θα επιστρέψει εκεί που του αρμόζει. Περιμένουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια ακόμη και απο την πρώτη προπόνηση».

Από 'κει και πέρα, παίκτης του Πιερικού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Πρόκειται για τον 19χρονο υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, που μέχρι πρότινος άνηκε στην Καστοριά και θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Όπως είναι φυσικό, η ονοματολογία... δίνει και παίρνει και προσεχώς θα διαμορφωθεί ακόμα περισσότερο το ρόστερ του νέου Πιερικού, καθώς στόχο της διοίκησης είναι να φτιάξει ένα μείγμα με νεαρούς κι ελπιδοφόρους μαζί με έμπειρους παίκτες.