Βαθμολογία

Ορεξάτος με το καλημέρα ο Οικονόμος!

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (9/8) στην όμορφη Τσαριτσάνης. Ο τοπικός Οικονόμος που προετοιμάζεται για τη νέα Γ’ Εθνική αντιμετώπισε τον Απόλλων Λάρισας που είναι ένα από τα φαβορί ανόδου στην Α’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε παρουσία αρκετού κόσμου και αυτό ήταν το ευχάριστο. Ανάμεσα στους φιλάθλους και των δύο ομάδων βρέθηκαν και αρκετοί προπονητές, όπως και ποδοσφαιριστές που έσπευσαν να δούνε το ενδιαφέρον φιλικό. Ο Οικονόμος επικράτησε με σκορ 1-0 με γκολ του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Σιάτρα.

Η αναμέτρηση ήταν ωραία και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν υψηλού επιπέδου. Δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες, το ματς είναι ένα καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες έδειξαν πως έχουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ο Οικονόμος ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς, πέτυχε ένα γκολ, είχε δοκάρι και είχε και την κατοχή της μπάλας. Ο Απόλλωνας διαθέτει και νέους αλλά και έμπειρους παίκτες, αλλά ακόμη έδειξε πως θέλει δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Σίγουρα η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε αρκετές οικονομικές υπερβάσεις και έδειξε πως θέλει η ομάδα να βγει κατηγορία.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες και ίσως γι’ αυτό δεν έγιναν μεγάλες ευκαιρίες. Παράλληλα και η κούραση είναι δεδομένη αυτό το διάστημα.

Στο 20’ ο Σάλα έκανε την συρτή σέντρα, όμως στην πορεία της μπάλας δεν βρέθηκε κανείς. Στη συνέχεια ο Μπαλής έσπασε τη μπάλα στον Σενκάϊ αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 26’ ο Σενκάϊ πήρε την πρώτη κεφαλιά, την δεύτερη ο Σιάτρας και μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 31’ ο Μπόντε από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα δεν πρόλαβε όμως κανείς να ολοκληρώσει τη φάση.

Στο 73’ ο Νάστας έκανε το σουτ, ο Νούσιας απέκρουσε και στο 80’ ο Δημητρέλης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Παπαγεωργίου, Πούτας, Κορομηλάς, Σιάτρας, Σενκάϊ, Καραβασίλης, Αγρόδημος, Κωστόπουλος, Μπαλής, Καραγκούνης.

Έπαιξαν και οι: Νούσιας, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Πρίφτης, Σιάτρας, Παραφέστας, Τόλιος, Καψιώχας, Τσάτσος, Μαστοροδήμος, Ζήσσαρος, Δημητρέλης, Ραμάϊ, Παπαδήμος, Σακοράφας.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Κουρδής Τ., Τσένος, Σάλα, Σκάκος, Φλώρος, Κουρδής Γ., Νάστας, Νάτσης, Μπόντε, Παλάσκας, Δαλαμπύρας.

Έπαιξαν και οι: Κολιός, Αποστολίδης, Γιαννακόπουλος, Τσούτζουρας, Κούρος, Αντωνόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Διαμαντής, Παραφέστας.