Βαθμολογία

«Μπορεί την άνοδο ο Πανσερραϊκός»

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να στοχεύσει ψηλά τη νέα σεζόν βάσει των όσων δήλωσε ο Νίκος Αγγελούδης που τόνισε ότι η άνοδος στη Super League μπορεί να έρθει για τα «λιοντάρια», με το ρόστερ που έχουν.

«Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες, πολλοί παίκτες έχουν αναδειχθεί εδώ και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στη Β’ Εθνική. Οι άνθρωποί του μου φάνηκαν ειλικρινείς και μου έδειξαν από την αρχή ότι με θέλουν. Αποδέχθηκα την πρόταση  και ήρθα με μεγάλη όρεξη για να δουλέψω. Είναι μια ευκαιρία για μένα και θέλω να την αξιοποιήσω όσο γίνεται καλύτερα» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport» ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των Σερραίων.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ιστορικά ο Πανσερραϊκός πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί και να πηγαίνει για άνοδο, εφόσον δεν βρίσκεται στη Super League. Βλέπω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά και το ρόστερ για να επιτευχθεί αυτό. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δε θέλω να ξεχωρίσω κάποια ομάδα. Εννοείται πως αν είναι ο Αρης θα είναι ακόμη πιο δυνατό».

Κλείνοντας ανέφερε: «Στον Άρη πέρασα πολλά χρόνια και θέλω να πω ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες. Για τον Ηρακλή έχω να πω ότι πέρασα μια καλή χρονιά, πολύ ευχάριστη για όλους, εύχομαι καλή επιτυχία στη Super League. Για μένα πλέον υπάρχει ο Πανσερραϊκός και θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε. Συνάντησα εξαιρετικό κλίμα και πολύ καλή οργάνωση».