Βαθμολογία

Τρέλα με Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς στα Φάρσαλα!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φιλάθλους τους Αχιλλέα στο φιλικό με το Ηράκλειο το Σάββατο (8/8). Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και φέτος έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη που αποτελεί μεγάλη πολυτέλεια για την κατηγορία! Ο λόγος για τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς που έγινε αντιληπτός στο γήπεδο της πόλης, αφού έχει πίσω του μια σπουδαία καριέρα!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Πρόκειται, ασφαλώς, για τον ποδοσφαιριστή που διέπρεψε στη χώρα μας σε κορυφαίο επίπεδο, κυρίως με τη φανέλα του Πανιώνιου! Συγκεκριμένα, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε με τα κυανέρυθρα κατά τη διετία 2007-2009, έχοντας συνολικά 53 συμμετοχές και 2 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος, αλλά και σημαντικές διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αξέχαστο παραμένει το γκολ που είχε πετύχει ο Γερμανός -με κροατική καταγωγή - ποδοσφαιριστής στις 7 Δεκεμβρίου του 2007, χάρη στο οποίο ο Πανιώνιος έπαιρνε σπουδαία νίκη με 1-0 στη Βιέννη επί της Αούστρια!

Ακολούθως, ο έμπειρος άσος έπαιξε, επίσης σε επίπεδο σούπερ λίγκας, με τις φανέλας του ΠΑΣ Γιάννινα, της Κέρκυρας, της ΑΕΛ Καλλονής, ενώ τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα είχε κάνει στην Ουντερχάχινγκ, στην οποία αγωνίστηκε για μία εξαετία. Τελευταίος σταθμός στην ποδοσφαιρική του - εν Ελλάδι - καριέρα ήταν η Καβάλα.