Βαθμολογία

Φιλική ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Σε ένα ακόμη φιλικό δοκιμών όπου μόνον το σκορ δεν μπορεί να μετρήσει, ο Απόλλωνας ηττήθηκε στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας από την τοπική Νίκη.

Ωστόσο τα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Μάγγος είναι εκείνα που θα τον βοηθήσουν στο «μοντάρισμα» της ομάδας, στις επόμενες ημέρες. Χρησιμοποιήθηκαν και νέα παιδιά στο φιλικό, αυτό, παιχνίδι.

Στο 12′ ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Κουρδή, ενώ στην επαναφορά ο Αζίζ δοκίμασε το πλασέ και ο Κρεββατάς με προβολή έγραψε το 1-0 υπέρ της Νίκης.

Στο 26′ ήταν η σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει, όταν ο Χαρούλης βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή της Νίκης , αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σταυράκη.

Στο 37΄ και πάλι ο Απόλλωνας, αυτή την φορά με τον Κούρο, προσπάθησε να γίνει και πάλι απειλητικός προς την εστία της Νίκης, χωρίς όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Κανελλόπουλος πάνω στην προσπάθεια του εντός της περιοχής του Απόλλωνα, ανατράπηκε από τον Κουρδή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος, κάνοντας δύο τα τέρματα της Νίκης.

Στο 53′ ο Μπαλαράμπε, κατάφερε να μπει μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα και με αριστερό πλασέ από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουρδή, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Και στο 63΄ ο Αποστολίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από μεταβίβαση του Πασκούλεφ, σημείωσε το τελικό 4-0.

Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού, ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παλάσκας, επιχείρησε εντυπωσιακό ψαλιδάκι, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ. Το παιχνίδι έγινε παρουσία 1.000 φιλάθλων, με διαιτητή τον Βολιώτη κ. Γκόλια.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ A” ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Καρατάσιος, Μέτσε, Αζίζ, Ταουτσάνης, Κανελλόπουλος, Κρεββατάς

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Β” ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπουρτζής, Αλεξανδρής (78′ Λάμπρου), Πασκούλεφ, Αναστασίου, Ευθυμίου (78΄ Ατζούρης), Γιουβανέλης, Γεωργιάδης, Γκίκας, Αποστολίδης, Κόλα, Μπαλαράμπε

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουρδής, Νάσης (62΄ Αποστολίδης), Γιαννακόπουλος (66΄ Σάλας), Κολιός, Φλώρος (46΄ Σκάκος), Ευσταθιάδης (46′ Κουρδής), Παλάσκας, Χαρούλης (84΄ Θεοχάρης), Κούρο (46΄ Tabrizi), Αντωνόπουλος (46΄ Νάστας), Μπόντε  (60′ Τσένος)