Βαθμολογία

Αυτός ο Αχιλλέας έχει μέλλον…

O Αχιλλέας Φαρσάλων έχει εδώ και δύο εβδομάδες ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που θα μετέχει στην Α’ ΕΠΣΛ, έχοντας όμως στόχους πρωταγωνιστικούς. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στο πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας κόντρα στο Ηράκλειο (ομάδα της Αθήνας που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.

Αποστολή στα Φάρσαλα: Χρήστος Γκατζούλης

Οι φιλοξενούμενοι ολοκληρώνουν την Κυριακή (9/8) το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους που το πραγματοποίησαν στο Πήλιο και έδωσαν αυτό το φιλικό με τον Αχιλλέα που σίγουρα ακόμη είναι σε αρχικό στάδιο, αφού θέλει ακόμη χρόνο μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει.

Για την ιστορικά οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 0-3, αν και το αποτέλεσμα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Γρηγορίου, Μακάκος και Κουρούμαλος δεν αγωνίστηκαν με τον Αχιλλέα αφού αντιμετωπίζουν κάποιους τραυματισμούς.

Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία περίπου 400 φιλάθλων, κάτι που έδειξε και την «δίψα» των Φαρσαλινών για τον Αχιλλέα. Η αναμέτρηση έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο της πόλης κατάλαβαν πως φέτος πάει να δημιουργηθεί κάτι πολύ σοβαρό.

Ο τεχνικός του Αχιλλέα κ. Γιάννης Μπουρνάκας και ο άμεσος συνεργάτης του Χρήστος Καπελιάνης χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στην διάθεσή τους και σίγουρα είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Αχιλλέας θέλει ακόμη δουλειά και αυτό είναι και λογικό αφού ακόμη η ομάδα έχει λίγες ημέρες που έχει ξεκινήσει να «χτίζεται». Παρόλα αυτά φάνηκε η ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες και η μεγάλη εμπειρία. Το μόνο που μένει είναι να αποκτήσουν μεταξύ τους καλή χημεία και να την βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι και έτοιμοι για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική. Στο 10’ ένα καλό σουτ του Μιχελή πέρασε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 0-1.

Στο 43’ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, δύσκολα σε κόρνερ ο κίπερ του Ηρακλείου. Ένα λεπτό αργότερα κεφαλιά του Τλούπα από κόρνερ του Τσετεροκλή, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 55’ ο Παναγιωτόπουλος με κοντινό σουτ έκανε το 0-2 μετά από λάθος της άμυνας των Φαρσάλων. Στο 81’ ο Ρούπι με μακρινό σου διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσουκέρας, Μπλατσέρης, Οικονόμου, Τλούπας, Φιλιππούλης, Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Τσετεροκλής, Μπένος, Αναγνώστης, Βούλγαρας.

Έπαιξαν και οι: Γκικούδης, Σακελλαρίου, Πατσιούρας, Τσούλης, Τσιανάκας, Αντωνιάδης, Ξυνογαλάς, Μισαηλίδης, Τζέκας, Βουβαλούδης.

Ηράκλειο (Γιώργος Αρχοντάκης): Ιωσήπου, Μερτκόλα, Κατσούλης, Σπανός, Μαϊστόροβιτς, Ντούνης, Μιχελής, Αλεξίου, Καλαμπάκας, Κιπτίου, Σιμιτσής.

Έπαιξαν και οι: Ρούπι, Βασίλογλου, Δούνης, Νταβαρίνος, Μπαλατσούρας, Παναγιωτόπουλος, Τζενέτος, Βαζούκης, Λύκος,

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμπούλας, Ακρίβος, Τέγος.

*Επόμενο φιλικό για τον Αχιλλέα στις 14/8 με την Φαρκαδόνα ξανά εντός έδρας.