Βαθμολογία

Θέλει να είναι η χρονιά του το Πουρνάρι

Η Αναγέννηση Πουρναρίου, πέρυσι πραγματοποίησε μια ικανοποιητική πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Φέτος, η ομάδα ανανέωσε ένα μέρος του ρόστερ της, κρατώντας όμως παράλληλα τον κορμό, ενώ συνεχίστηκε η συνεργασία με τον ικανό τεχνικό της, Κώστα Μπακατσή, ο οποίος έχτισε και το περσινό σύνολο.

Τα νέα αποκτήματα

Βέβαια, οι στόχοι για την φετινή χρονιά, είναι μεγαλύτεροι, με τους ανθρώπους της ομάδας, να κάνουν λόγο για πρωταθλητισμό, αλλά και για άνοδο. Οι μεταγραφές που έγιναν, πάντως, προς αυτήν την κατεύθυνση δείχνουν, μιας και αποκτήθηκαν ικανοί ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο του Πουρναρίου, όπου η Αναγέννηση κάνει την προετοιμασία της και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα.

Βασίλης Κρητικός (Πρόεδρος): «Θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα»

«Φέτος, στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι και αυτό περιμένουμε. Πέρυσι, καταλήξαμε στην 4η θέση και φέτος έχουμε στόχους πρωταθλητισμού. Θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά κυρίως σε θέσεις που πονούσε. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουν και μέσα από την δουλειά και την ομόνοια μεταξύ τους θα τα καταφέρουν».

Κώστας Μπακατσής (Προπονητής): «Να διεκδικήσουμε την άνοδο»

«Λοιπόν, κατ’ αρχάς, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά να έχουμε και χωρίς τραυματισμούς. Φέτος, κάναμε κάποιες προσθήκες με αρκετούς ποδοσφαιριστές, για να ενισχύσουμε την ομάδα, ούτως ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο από την περσινή χρονιά. Ως στόχο, έχουμε το κάτι παραπάνω από πέρυσι, να είμαστε δηλαδή μέσα στην τριάδα και γιατί όχι, να διεκδικήσουμε και την άνοδο».

-Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε τελειώσει τις μεταγραφές μας και το ρόστερ έχει κλείσει. Αποκτήσαμε τους Κώστα Πάσχο, τον Σωτήρη Χατζή και τον Βαγγέλη Πιτσιάβα από την Ελάτεια, τον Ορέστη Γαρυφαλλόπουλο από την Λάρισα 2012, τον Άκη Νεμπεγλέρα από το Συκούριο, τον Μιχάλη Δρογκούλα από την Μαρμαρίνη, τον Κώστα Γούργο από το Καλαμάκι».

-Για τα φιλικά προετοιμασίας: «Έχουμε κλείσει φιλικά με το Αβέρωφ, την Χάλκη, τον Πλατύκαμπο, το Κιλελέρ και τέλος με τον Σ.Σ. Ραψάνης».

Από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μίλησαν οι Κώστας Γούργος, Ιορδάνης Νεμπεγλέρας, Ορέστης Ζιούστης και Βαγγέλης Πιτσιάβας. Αναλυτικά όσα είπαν.

Κώστας Γούργος (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος μας η άνοδος»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους παίκτες και τα σωματεία του Νομού Λάρισας. Γίνεται μια καλή προσπάθεια από εμάς φέτος στην Αναγέννηση Πουρναρίου. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ανέβει η ομάδα. Είμαστε γνωστοί μεταξύ μας από παλιά και έχουμε παίξει σε καλές ομάδες. Έχουμε καλό προπονητή και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ιορδάνης Νεμπεγλέρας (Ποδοσφαιριστής): «Οργανωμένη ομάδα το Πουρνάρι»

«Εύχομαι καλή χρονιά και πάνω από όλα υγεία. Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα. Κάναμε 3-4 καλές μεταγραφές φέτος και όπως όλα δείχνουν, πάμε να κυνηγήσουμε την άνοδο».

Ορέστης Ζιούστης (Ποδοσφαιριστής): «Θα πάμε καλύτερα από πέρυσι»

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα για όλες τις ομάδες. Η ομάδα μας ενισχύθηκε σημαντικά και θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλύτερα συγκριτικά με πέρυσι. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και όλα θα έρθουν».

Βαγγέλης Πιτσιάβας (Ποδοσφαιριστής): «Καλή πορεία, άνοδος και φιλικό περιβάλλον»

«Η ομάδα μας, φέτος έχει έναν στόχο. Να κάνει μια καλή πορεία, να ανέβει και να έχουμε ένα φιλικό περιβάλλον. Ήρθαμε κι εμείς για να βοηθήσουμε σε αυτήν την προσπάθεια και να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Εύχομαι καλή χρονιά στους ποδοσφαιριστές, χωρίς τραυματισμούς και μακάρι η ομάδα να πετύχει τον στόχο της».