Βαθμολογία

Πήρε δύο ακόμη η Λαμία

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η διαμόρφωση του ρόστερ της Λαμίας, η οποία για άλλη μία μέρα ανακοίνωσε την απόκτηση παικτών. Την Παρασκευή (7/8) ήταν η σειρά των Ζουλιώτη και Μπουλούλη να υπογράψουν νέα συμβόλαια με τον πρώτο να παραμένει στην ομάδα και τον δεύτερο να αποτελεί ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 31χρονο αμυντικό Δημήτρη Ζουλιώτη ο οποίος θα φορά και φέτος τη φανέλα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει επίσης την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο μέσο Κώστα Μπουλούλη ο οποίος άνηκε στον Ατρόμητο Αθηνών».

Από εκεί και πέρα, διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους παίκτες την Παρασκευή. Στην πρωινή δόθηκε περισσότερο βάρος στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης με αγωνιστικά παιχνίδια ενώ στην απογευματινή η οποία έγινε υπό καταρρακτώδης βροχή, πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Από πλευράς διοίκησης παρόντες ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Νίκλας και ο Σάκης Τσικνής.