Βαθμολογία

Μεταγραφές και τον Ιανουάριο η ΑΕΛ!

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει σχετικά με την μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και για το αν τελικά μπορεί ή όχι να κάνει μεταγραφές τον προσεχή Ιανουάριο. Το αφεντικό της ομάδας, ο κ. Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον OK RADIO 104,8 έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά και καθησύχασε τον κόσμο.

Ανέφερε λοιπόν πως είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο και πως ο ίδιος θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να βρει λύση σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Η ομάδα εξάλλου πάει ξεκάθαρα για άνοδο και σύμφωνα με τον κ. Κούγια είναι αδιανόητο να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές στα μέσα της χρονιάς.

Αυτή τη στιγμή η νέα ΠΑΕ αν και είναι περίπου ενός έτους έχει περίπου 11 με 12 προσφυγές που θα πρέπει να τακτοποιήσει ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας. Μάλιστα τα περισσότερα χρήματα διεκδικεί ο Πασχάλης Μελισσάς που είναι 20.000 ευρώ ενώ οι υπόλοιποι είναι 10.000 ευρώ.

Κλείνοντας ο κ. Κούγιας ξεκαθάρισε πως θα τακτοποιήσει αυτές τις εκκρεμότητες που είναι από πέρυσι και με δεδομένο πως η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν χρωστάει χρήματα και είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα θα μπορεί κανονικά να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο.