Βαθμολογία

Με το ίδιο σκεπτικό ο Οικονόμος

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, θα συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας τον ίδιο στόχο και την ίδια φιλοσοφία με τα τελευταία χρόνια. Να βασιστεί στα νέα παιδιά και να τα βοηθήσει να προωθηθούν σε μεγαλύτερες ομάδες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα του Νομού μας, φέτος, επέλεξε για προπονητή της τον Τάσο Μπεριτζά, έναν έμπειρο τεχνικό, που αποδεδειγμένα παράγει έργο σε όποια ομάδα και αν βρεθεί. Αυτό περιμένουν και οι ιθύνοντες της ομάδας του Οικονόμου να κάνει και φέτος και να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει ακόμα μια χρονιά στην κατηγορία.

Τα νέα αποκτήματα

Μάλιστα, ο Οικονόμος, ενισχύθηκε αρκετά κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, θέλοντας να συμπληρώσει το ρόστερ του, ούτως ώστε να διεκδικήσει μια εύκολη και γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Τάσος Μπεριτζάς (Προπονητής): «Η φιλοσοφία μου ταυτίζεται με της ομάδας»

Αναλυτικά όσα τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Μπεριτζάς: «Ο Οικονόμος, παρέμεινε πιστός στην φιλοσοφία του, την οποία θα συνεχίσει να έχει και φέτος. Θέλουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα αναδείξει νέα παιδιά, έχοντας φυσικά και έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελούν πρότυπο χαρακτήρα. Η ταύτιση αυτής της φιλοσοφίας με την δική μου, με έκανε να συμφωνήσω με αυτήν την ομάδα, Θεωρώ ότι οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν αυτήν την φιλοσοφία συνειδητά και όχι κατ’ ανάγκη, διότι είναι της μόδας τώρα να ασχολούνται όλοι με τα ταλέντα. Η επιτυχία βρίσκεται στο να το κάνεις συνειδητά και για χρόνια και να μην φεύγεις από αυτήν την φιλοσοφία. Αυτό η διοίκηση της Τσαριτσάνης, το πετυχαίνει και παράλληλα βρίσκεται κοντά στα παιδιά. Γνωρίζω πολύ καλά, ότι το μεγάλο όπλο της Τσαριτσάνης, είναι ο κόσμος της, που το γήπεδο κάθε Κυριακή, το βλέπει σαν μια πολιτιστική εκδήλωση. Πασχίζουν όλοι από το υστέρημα τους, διοίκηση και φίλαθλοι για την ομάδα. Είναι δύσκολο να δουλεύεις με νέα παιδιά. Το ξέρω πολύ καλά αυτό. Το κάνουν όμως έμπρακτα, διότι αναδεικνύουν παιδιά, τα οποία παν σε μεγαλύτερες ομάδες, όπως πρόσφατα οι Χάμος και Μανακούσιος που πήγαν στην ΑΕΛ. Μέσα από την σκληρή δουλειά και την επιμονή, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε, επειδή υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες».

-Για τα μεταγραφικά: «Σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις. Έχουμε ένα μείγμα έμπειρων παικτών με νεαρούς, που όλοι τους είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες. Τα νέα παιδιά όλα έχουν φιλοδοξίες και ταλέντο, αλλά πρέπει να κάνουν υπομονή. Τους δίνονται οι καλύτερες συνθήκες όπως βλέπετε για να δουλέψουν. Η προπόνηση που γίνεται είναι επαγγελματική. Θεωρώ ότι θα πετύχει πάλι αυτό το εγχείρημα. Σχεδόν έχουμε κλείσει το ρόστερ, αλλά αν υπάρχει κάτι να προστεθεί και να κάνει την διαφορά, θα είμαστε ανοιχτοί. Σήμερα, κάναμε και εργομετρικά και όλα τα παιδιά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό με ευχαριστεί».

Χάρης Νούσιας (Βοηθός προπονητή): «Ιδιαίτερη κατηγορία η Γ’ Εθνική»

Ο βοηθός προπονητή, Χάρης Νούσιας, δήλωσε: «Κάνουμε ακόμα μια αρχή φέτος, σε μια νέα χρονιά όπου η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει ίδια. Μέσα από την δουλειά και την προπόνηση θέλουμε να βελτιώσουμε τα νέα παιδιά, ούτως ώστε να παίξουν σε παραπάνω κατηγορίες. Η Γ’ Εθνική, είναι ιδιαίτερη κατηγορία, μιας και είναι ερασιτεχνική, αλλά απαιτεί να δουλεύεις επαγγελματικά και αυτό η Τσαριτσάνη το κάνει όλα τα χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει και φέτος. Επιπλέον, θέλουμε μια άνετη παραμονή».

Από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μίλησαν οι Δημήτρης Σιάτρας, Παναγιώτης Νούσιας, Χρήστος Αγρόδημος, Λευτέρης Καψιώχας και Γιώργος Τσάτσος. Αναλυτικά όσα είπαν.

Δημήτρης Σιάτρας (Ποδοσφαιριστής): «Σοβαρό σωματείο ο Οικονόμος»

«Πρώτα από όλα εύχομαι υγεία. Έχουμε σκληρή δουλειά στην προετοιμασία και σκοπός είναι να βγει χωρίς τραυματισμούς. Στο πρωτάθλημα, ο Οικονόμος έχει δείξει ότι είναι ένα σοβαρό σωματείο. Η δουλειά του είναι να παίρνει ταλαντούχους παίκτες και να τους αναδεικνύει. Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο πιο εύκολα γίνεται».

Παναγιώτης Νούσιας (Ποδοσφαιριστής): «Το έργο μας θα είναι δύσκολο»

«Ελπίζουμε για το καλύτερο φέτος. Η ομάδα έχει ανανεωθεί κατά πολύ. Βέβαια και πέρυσι ίσχυε το ίδιο πράμα. Στόχος μας είναι, όπως παίξαμε και πέρυσι αλλά και την προηγούμενη χρονιά το καλό ποδόσφαιρο και να αναδειχθούν νέα παιδιά και να παν όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψουν όλα τα παιδιά. Έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις και οι άνθρωποι είναι δίπλα στην ομάδα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα ξεκινάει πάλι με πολλά καινούρια πρόσωπα και θα πρέπει να δεθεί το σύνολο όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι φέτος το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πιο δύσκολο, μιας και υπάρχουν ιστορικές και δυνατές ομάδες. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, επομένως, θα πρέπει να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται».

Χρήστος Αγρόδημος (Ποδοσφαιριστής): «Όλα τα παιδιά θα βοηθήσουν»

«Φέτος, πιστεύω ότι η χρονιά θα ξεκινήσει όπως πέρυσι με νέα παιδιά. Πιστεύω ότι θα παν όλα καλά. Η διοίκηση και ο κόσμος βρίσκονται κοντά μας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όλα τα παιδιά που ήρθαν πιστεύω ότι θα βοηθήσουν».

Λευτέρης Καψιώχας (Ποδοσφαιριστής): «Με δουλειά θα έχουμε καλή πορεία»

«Καλή χρονιά εύχομαι και πάνω από όλα με υγεία. Τα περισσότερα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, είναι νέοι. Πιστεύω ότι άμα δουλέψουμε σκληρά, θα έχουμε μια καλή πορεία».

Γιώργος Τσάτσος (Ποδοσφαιριστής): «Να πετύχουμε τον στόχο μας»

«Εύχομαι καλή χρονιά για φέτος και χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά την ομάδα μου, ελπίζω να τα πάμε καλά, να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουμε τον στόχο μας».