Βαθμολογία

Ανακοίνωσε και Ντος Σάντος ο Εργοτέλης

Στη δεύτερη μεταγραφή του μέσα σε λίγες ώρες προχώρησε ο Εργοτέλης, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (6/8) ανακοίνωσε τον Τόμας Ντος Σάντος.

Ο 23χρονος, που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Τιέρ της Γαλλίας, προτάθηκε στους Κρητικούς από τον ατζέντη του Μοχάμεντ Γιουσούφ, έπεισε και τελικά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Τόμας Ντος Σάντος. Ο 23χρονος (13/03/1992) μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας τριετούς διάρκειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη της και για την ευκαιρία που δίνει να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Εργοτέλη και θα κάνω το καλύτερο για το Σύλλογο».

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και δύο φιλικά. Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τον Κισσαμικό και τον ΑΟ Χανιά στις 20 και 23 Αυγούστου αντίστοιχα, στο Παγκρήτιο Στάδιο, με ώρα έναρξης των αναμετρήσεων τις 19:00.