Βαθμολογία

Ανταγωνιστική και υπολογίσιμη και φέτος η Αστραπή Ν.Π.

Με νέα όνειρά ξεκίνησε τη νέα χρονιά η Αστραπή Νέας Πολιτείας. Η πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται και στις Ακαδημίες και στην πρώτη ομάδα αντανακλά την εικόνα της στους παίκτες και στο ρόλο που δείχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πέρυσι η Αστραπή αν και ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία, έδειξε απόλυτη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και διάρκεια αφού κατάφερε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος να είναι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και άκρως ανταγωνιστική.

Τα νέα αποκτήματα

Φέτος πάλι οι τόνοι είναι χαμηλοί, πολύ προσεκτικές οι κινήσεις όσον αφορά το ρόστερ, οι μεταγραφικές κινήσεις έγιναν για να καλύψουν τις θέσεις των παικτών που αποχώρησαν, ο βασικός κορμός που έκανε την περσινή επιτυχημένη χρονιά παρέμεινε ο ίδιος. Και όταν δεν υπάρχουν μεγάλα λόγια αλλά έργα θεωρούμε πως χτίζεται μια ομάδα που αντέχει σε βάθος χρόνου.

Η σοβαρότητα της διοίκησης, καθώς και ο έμπειρος τεχνικός κ. Γιάννης Τσακμακίδη, δίνουν όλα τα φόντα για να λάμπει δυνατά και πάλι φέτος η Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Γιάννης Τσακμακίδης (Προπονητής): «Υπολογίσιμοι και φέτος»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία και στο δικό μας. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου ότι το καλύτερο. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μας υπολογίζουν φέτος όπως και πέρυσι. Οι κινήσεις που έχουμε κάνει έχουν σχέση με την βελτίωση της ομάδα στις θέσεις που έφυγαν κάποια παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και πιστεύω πως αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Αν δείξουμε σοβαρότητα, σταθερότητα και με γνώμονα τη δουλειά το θετικό πρόσημο που θα έχουμε στο τέλος θα φανεί και στο πρωτάθλημα.

Θέλω να πω δύο λόγια για την ΑΕΛ. Να της ευχηθώ καλή επιτυχία, ακόμη μακάρι ότι λάθη έγιναν να διορθωθούν, ο καθένας να καταλάβει το ρόλο που σχετίζεται με την ΑΕΛ, ας λείψουν τελικά τα πολλά λόγια και οι φαμφάρες και να υπάρξει ουσία γιατί η ΑΕΛ δεν πρέπει απλά να φτάσει απλά στην Σούπερ Λίγκα που είναι η φυσική της θέση αλλά να προσπαθήσει να θυμίσει την παλιά ΑΕΛ που ήταν υπολογίσιμη και μεγάλη δύναμη και αυτό το οφείλει στον κόσμο που την ακολουθεί και μαζί του έγραψε την μεγάλη της ιστορία».

-Πως βλέπετε το πρωτάθλημα;

«Όλη η κρίση που περνάμε έχει αντίκτυπο και στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Γι’ αυτό λοιπόν πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι δύο, τριών ή τεσσάρων ταχυτήτων αφού κάποιες ομάδες μετά την κρίση αποδυναμώθηκαν τελείως και άλλες κατάφεραν να δυναμώσουν αισθητά».

Δημήτρης Αποστόλου (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο»

«Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, το πρωτάθλημα και φέτος θα είναι ανταγωνιστικό και στο τέλος της χρονιάς η καλύτερη ομάδα θα ανέβει κατηγορία. Εμείς στην ομάδα μας εκτός από τους παλιούς πήραμε και αξιόλογα νέα παιδιά και μέσα από την δουλειά μας ελπίζουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία».

Βασίλης Σπανός (Ποδοσφαιριστής): «Χαίρομαι που ήρθα στη Νέα Πολιτεία»

«Καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα μου, χαίρομαι που ήρθα στη Νέα Πολιτεία γιατί είναι αξιόλογη ομάδα και έχουμε μεταξύ μας πολύ καλό κλίμα, θα προσπαθήσω μαζί με τα άλλα τα παιδιά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της διοίκησης».

Βασίλης Μπατζέλας (Ποδοσφαιριστής): «Γιατί όχι και πρωταθλητισμός»

«Μια νέα χρονιά ξεκινάει μακάρι να είναι με υγεία με δουλειά θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που είναι μια καλή πορεία, φυσικά δεν λέμε όχι στον πρωταθλητισμό που θέλει να κάνει η ομάδα».

Νίκος Παππάς (Ποδοσφαιριστής): «Θα παλέψουμε για ότι το καλύτερο»

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία. Ήρθα σε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική, θα παλέψουμε για ότι το καλύτερο».

Δημήτρης Μαγαζιώτης (Ποδοσφαιριστής): «Ομάδα με υψηλούς στόχους»

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Αξίζει να πω πως ήρθα σε ένα πολύ καλό σωματείο, η ομάδα της Αστραπής έχει υψηλούς στόχους, αρκεί φυσικά αυτό να το δείχνουμε και στις προπονήσεις και στους αγώνες και ότι παραπάνω έρθει είναι ευπρόσδεκτο».