Βαθμολογία

«Ατρόμητος» και τη νέα χρονιά

Μετά την καλή χρονιά που είχε πέρυσι ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων θέλει να συνεχίσει και φέτος μια καλή πορεία γιατί όλοι οι άνθρωποι που είναι δίπλα του από διοίκηση, το νέο πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μπομπόλα, τον πολλά υποσχόμενο κ. Μάκη Αλεξούδη καθώς και τους παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα θεωρούν πως πρέπει «το στολίδι» τους που είναι ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων να είναι στην μεγάλη κατηγορία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με όλη λοιπόν την οργάνωση και τη δουλειά που θα κάνουν θα προσπαθήσουν η ομάδα τους να έχει μια επιτυχημένη χρονιά στο νέο πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και σύντομα θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια ώστε να είναι η ομάδα έτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τα νέα αποκτήματα

Η διοίκηση

Αχιλλέας Μπομπόλας (Πρόεδρος): «Στολίδι για εμάς ο Ατρόμητος»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Θέλω να καλωσορίσω τον προπονητή μας καθώς και τους νέους παίκτες που είναι στην ομάδα. θα προσπαθήσουμε πάνω απ’ όλα να έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα καθώς επίσης στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία γιατί για εμάς ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων είναι στολίδι στην Α’ κατηγορία».

Μάκης Αλεξούδης (Προπονητής): «Όλα είναι στο χέρι μας»

«Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου. Πιστεύω ότι όλα είναι στο χέρι μας και αν αλλάξουμε νοοτροπία όλα θα πάνε καλά». Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι το καλύτερο στην επόμενη εβδομάδα θα κλείσει το ρόστερ με 2-3 παίκτες που συζητάμε».

Βασίλης Πουλούλης (Γενικός Αρχηγός): «Στόχος μας η άνετη παραμονή»

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, εμείς ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της ομάδας, θέλουμε να πετύχουμε πρώτα την άνετη παραμονή και ύστερα να προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο».

Ευγένιος Μαλαβιέζος (Ποδοσφαιριστής): «Να έρθει γρήγορα η σωτηρία»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία για όλες τις ομάδες και για την δική μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να έρθει γρήγορα η σωτηρία μας. Στο πλευρό μας έχουμε μια καλή διοίκηση και έναν καλό προπονητή καθώς και έμπειρους παίκτες αλλά και νέους με φιλοδοξίες. Πιστεύω πως με αυτά τα συστατικά θα έχουμε επιτυχία».

Χρήστος Ευαγγέλου (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα»

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, στην ομάδα μας έχουν γίνει 3-4 προσθήκες. Εμείς όλοι μας θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό».

Νίκος Βλησαρούλης (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μια καλή πορεία»

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε μια κατηγορία που για πρώτη φορά αγωνίζομαι, πιστεύω πως η ομάδα μας θα κάνει την προσπάθειά της για να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».