Βαθμολογία

Θετικά συμπεράσματα παρά την ήττα για τον Απόλλωνα

Το πρώτο προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι έδωσε σήμερα η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, στα Χάνια Πηλίου με αντίπαλο την ομάδα των Κ-20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, η οποία έχει αρχίσει εδώ και μέρες την προετοιμασία της.

Οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου, έδειξαν όρεξη και πείσμα, σε αυτά που τους είπε ο τεχνικός και προσπάθησαν για το καλύτερο, όντως όμως μόνο μια εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας τους και σαφώς «πιασμένοι».

Παρόλα αυτά στα τρία 30λεπτα που διεξήχθη το ματς, είχαν ευκαιρίες, ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι κόντρα σε μια αναίτια «δύστροπη» διαιτησία.

Το τελικό αποτέλεσμα (4-0) δεν αντικατατροπτίζει την εικόνα του αγώνα και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο και ότι μέρα με την μέρα, αρχίζουν να μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Αλέξανδρος Κουβελάς και ο τερματοφύλακας Τάσος Κουρδής, ενώ αγωνίσθηκε κανονικά ο Σουηδός Daniel Tabrizi που έδειξε πολύ καλά δείγματα του ταλέντου του. Με τον Απόλλωνα αγωνίσθηκε για ένα ημίχρονο και ο Γιώργος Μπλατσέρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ Α' ΜΕΡΟΥΣ: Μπρέλλας, Νάτσης, Σούλι, Φλώρος, Σάλα, Νάστας, Τσένος, Κουρδής, Ιωαννίδης, Tabrizi, Χαρούλης.

ΑΠΟΛΛΩΝ Β' ΜΕΡΟΥΣ: Στεργίου, Σάλα, Γιαννακόπουλος, Κολιός, Σκάκος, Κούρο, Μπλατσέρι, Νάτσης, Παλάσκας, Αντωνόπουλος, Μπόντε.