Βαθμολογία

Στα Δένδρα χτίζεται η ΑΕΛ του αύριο

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας Νέων της ΑΕΛ, στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων. Η ομάδα, αποτελείται από ποδοσφαιριστές, γεννημένους από το 1997, έως και το 2000 (για εξαιρετικές περιπτώσεις) και φέτος, θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, το οποίο θα διατηρήσει την περσινή του μορφή.

Προπονητής στην ομάδα, ανέλαβε ο κύριος Κώστας Κολομητρούσης, ο οποίος με την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσει να χτίσει ένα αξιόλογο σύνολο, που θα ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του νέου πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα και σε συνεργασία με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, κύριο Ράτκο Ντόστανιτς, έχει σκοπό να προωθήσει όσους παίκτες ξεχωρίσουν στην ανδρική ομάδα, ούτως ώστε η ΑΕΛ να στηρίζεται σε δικά της παιδιά, κάτι που έκανε και την «χρυσή» δεκαετία του ’80.

Στην ομάδα, παρέμειναν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη χρονιά, ενώ έχει ξεκινήσει και μια σειρά αξιολογήσεων και δοκιμών, σε παίκτες από σωματεία του Νομού, ούτως ώστε να αποφασιστεί εάν θα στελεχώσουν την ΑΕΛ Νέων φέτος. Το athleticlarissa, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων και σας παρουσιάζει όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, κύριος Κώστας Κολομητρούσης, όπως επίσης και ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό.

Κώστας Κολομητρούσης: «Στόχος μας να προωθήσουμε παιδιά στην μεγάλη ομάδα»

Αναλυτικά ο τεχνικός της ΑΕΛ Νέων, τόνισε: «Είμαι καινούριος στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ. Υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα από πέρυσι, αλλά από εκεί και πέρα, γίνονται δοκιμές και θα συνεχιστούν, με σκοπό να έρθουν κι άλλα παιδιά. Ηλικιακά, κινούμαστε από 15-18 ετών. Από εκεί και πέρα, ευελπιστώ, ότι θα γίνει μια καλή προσπάθεια από την πλευρά μου, ούτως ώστε να δουλέψουμε όπως πρέπει. Στόχος μας είναι να δώσουμε το ερέθισμα σε αυτά τα παιδιά, πως έχουν έρθει σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και τίτλους, όπως το πρωτάθλημα και τα δύο Κύπελλα. Θέλουμε να έρθουν παιδιά με όρεξη, διάθεση και ταλέντο και στην συνέχεια να προωθηθούν και στην μεγάλη ομάδα. Αυτός θα είναι ο στόχος μας. Θα χρειαστεί προσπάθεια, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ο προπονητής της μεγάλης ομάδας, ο κύριος Ράτκο, δίνει μεγάλη βάση στα νέα παιδιά και στην ομάδα Νέων και θεωρώ ότι θα παρακολουθεί την ομάδα Νέων, θα βλέπει, θα κρίνει και στην συνέχεια μαζί θα αποφασίσουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά αυτά, ώστε κάποια στιγμή να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. Δουλειά μας είναι να εντοπίσουμε το ταλέντο του κάθε ποδοσφαιριστή και μέσα από την δουλειά που θα κάνουμε θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε, τόσο για το καλό των παικτών αυτών, όσο και για την ομάδα της Λάρισας».

Γιώργος Μητσιούλης