Βαθμολογία

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ο Λεόν

Μετά το πέρασμά του από την Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ντιέγκο Λεόν επέστρεψε στην Ελλάδα αυτή τη φορά όμως για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Την Τρίτη (4/8) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωση την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού μέσου, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται και πάλι στη χώρα μας.

«Η ΠΑΕ Oλυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιέγκο Λεόν. Ο 31χρονος (16/1/1984) Ισπανός μέσος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην κυπριακή Νέα Σαλαμίνα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Κέρκυρας, Μπουργκχάουζεν, Λας Πάλμας, Μπάρνσλει, Γκαρσχόπερς, Αρμίνια Μπίλφελντ και Ρεάλ Μαδρίτης», ήταν η ανακοίνωση του συλλόγου της Μαγνησίας.

Από την πλευρά του ο Λεόν τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Παρά το γεγονός ότι είχα προτάσεις και από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, επέλεξα τον Ολυμπιακό Βόλου, διότι μου άρεσε το πλάνο της ομάδας που μου παρουσιάστηκε. Θα δουλέψω σκληρά ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα».