Βαθμολογία

Ο Αετός άνοιξε διάπλατα τα φτερά του!

Νέα χρονιά με νέους στόχους για τον ιστορικό Αετό Μακρυχωρίου που αποτελεί μία από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Τεχνικός παρέμεινε ο έμπειρος Δημήτρης Τσέτσιλας, ενώ πρόεδρος επίσης έμεινε στη θέση του ο Γιώργος Μπιτσαράς. Η ομάδα κράτησε τον βασικό της κορμό και από εκεί και πέρα έκανε και κινήσεις ουσίας με παίκτες που θα βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα που θα είναι πραγματικός μαραθώνιος.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες δήλωσαν πως θα κάνουν ότι καλύτερο ώστε ο Αετός να ανοίξει ξανά διάπλατα τα φτερά του. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και σύντομα αναμένονται να ξεκινήσουν και τα φιλικά ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη όταν χρειαστεί.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αετός Μακρυχωρίου έχει μία από τις δυνατότερες έδρες και στήριγμά του σε αυτό είναι ο φίλαθλος κόσμος που πάει και παρακολουθεί τα ματς και δίνει τον παλμό στους παίκτες.

Η διοίκηση

Τα νέα αποκτήματα

Γιώργος Μπιτσαράς (Πρόεδρος): «Ο Αετός έχει μάθει να πετάει ψηλά»

«Ο Αετός έχει μάθει να πετάει ψηλά και η φωλιά του βρίσκεται ψηλά. Άρα, ξέρουμε που πρέπει να φθάσουμε τη νέα χρονιά. Ο στόχος φέτος για εμάς είναι και υψηλός. Ακούμε πολλές ομάδες ότι έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και αυτό είναι ευχάριστο. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και ο καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά».

Δημήτρης Τσέτσιλας (Προπονητής): «Να είμαστε το φόβητρο για όλους»

«Ξεκινάμε μία νέα χρονιά. Υγεία σε όλους που είναι και το σημαντικότερο σε όλους τους αθλητές. Όσον αφορά στον Αετό, η περσινή χρονιά αποτελεί ένα ορόσημο που ανεβήκαμε ένα επίπεδο και βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο. Στόχος για εμάς είναι να ξεκινήσουμε από εκεί όπου ξεκινήσαμε πέρυσι και να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Έμεινε ο βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών από πέρυσι, κάναμε και μεταγραφές ουσίας και στόχος μας είναι να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Να είμαστε το φόβητρο για όλους και για τις ομάδες που έχουν κάνει τόσες μεταγραφές και πάνε για πολλά πράγματα φέτος. Θέλουμε να φθάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα».

Άλκης Νικούλης (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς»

«Να έχουμε μία καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς. Έμεινε ο βασικός κορμός στην ομάδα και ενισχυθήκαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. Θέλουμε να έχουμε μία καλύτερη χρονιά από πέρυσι».

Λευτέρης Τέας (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε διάρκεια»

«Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Το νέο πρωτάθλημα πιστεύω πως θα είναι λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς φέτος θα υπάρχουν δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ενώ παλαιότερα ήταν μία η ομάδα. Εύχομαι ο καλύτερος να βγει πρωταθλητής, όσο για εμάς, πέρυσι είχαμε καλή χρονιά και πιστεύω πως για φέτος θέλουμε να έχουμε διάρκεια όλη τη χρονιά και να τερματίσουμε πιο ψηλά σε σχέση με την περσινή χρονιά».

Αποστόλης Πολύζος (Ποδοσφαιριστής): «Θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα»

«Να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Νομίζω πως ο Αετός έχει μία σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια με νεανικό σύνολο. Λείπουν τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές για να ολοκληρώσουν το ρόστερ αυτό. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα. Εύχομαι στις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα καλή χρονιά και η καλύτερη να βγει πρωταθλήτρια».

Μπάμπης Παπαδημητρίου (Ποδοσφαιριστής): «Να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

«Να έχουμε υγεία που είναι το σημαντικότερο. Ήρθα σε μία νέα ομάδα, καθώς η διοίκηση και οι άνθρωποι του συλλόγου μου ανέλυσαν τα πλάνα και μου άρεσαν, αποτέλεσμα αυτού να είμαι παίκτης του Αετού. Το σημαντικό είναι ομάδα με μερικές ομάδες άρα υπάρχει και βασικός κορμός και πάμε να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε».