Βαθμολογία

Ρούνεϊ: «Ήταν περίεργο...»

Με τις αναμνήσεις να ξυπνούν και να βάζει ξανά τη μπλε φανέλα, ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε πως αισθάνθηκε πολύ περίεργα μπαίνοντας στ' αποδυτήρια του «Γκούντισον Παρκ», όμως θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποδοχή που του επιφύλαξε. 

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε ξανά, για ελάχιστα λεπτά, με τη φανέλα της Έβερτον στο φιλικό που διεξήχθη προς τιμήν του Ντάνκαν Φέργκιουσον, το απόγευμα της Κυριακής. 

Όσο κι αν οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» φρόντιζαν να του μεταφέρουν την έχθρα τους κάθε φορά που τον έβλεπαν σε παιχνίδια με τους «κόκκινους διαβόλους», αυτή τη φορά επέδειξαν σεβασμό και τον καταχειροκρότησαν μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του που τον είδαν να παίζει ξανά για την ομάδα που αποτέλεσε τεράστιο σκαλοπάτι στην καριέρα του. 

«Μπαίνοντας στο γήπεδο και στ' αποδυτήρια για να ντυθώ, αισθάνθηκα πολύ περίεργα έπειτα από τόσα χρόνια... Ήταν όμως πολύ όμορφο αυτό που έζησα και είμαι ευγνώμων προς τον κόσμο για την υποδοχή που μου επιφύλαξε» είπε ο Ρούνεϊ στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Έβερτον.