Βαθμολογία

Πήρε Τοπούζη ο Αγροτικός Αστέρας

Παίκτης του Αγροτικού Αστέρα είναι και επίσημα από τη Δευτέρα (3/8) ο Θανάσης Τοπούζης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των «σταχυοφόρων».

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Έβρου Σουφλίου, συμπεριελήφθη και στην αποστολή της ομάδας, που αναχώρησε το πρωί για τη Βουλγαρία και το Μπάνσκο, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση για τον Τοπούζη ήταν η εξής: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Τοπούζη. O 23χρονος επιθετικός (28/3/1992) ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Ηρακλή, το 2010 μεταγράφηκε στον Άρη όπου έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα (φώτο) και της Άσκολι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στα ελληνικά γήπεδα για τον Έβρο Σουφλίου».

Από εκεί και πέρα, στο Μπάνσκο ταξίδεψαν οι δέκα νεοαποκτηθέντες, αλλά και οι Καραλής, Αγαπητός και Πανουργιάς, που προέρχονται από την β’ ομάδα του Αστέρα και ελπίζουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Παναγιώτη Διλμπέρη και να υπογράψουν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια.

Έτσι, οι 26 παίκτες που μπήκαν στην αποστολή είναι οι: Βοσνιάδης, Γιακουμής, Γρηγοριάδης, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Καραντασιάδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Βαφέας, Αγαπητός, Ντόσης, Παλάσκας, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Οικονόμου, Θεοδωρίδης Γ., Θεοδωρίδης Κ., Καθάριος, Βελλίνης, Γέσιτς, Γιάντσης, Έππας, Καραλής, Τοπούζης, Πανουργιάς και Κουτσοσπύρος.