Βαθμολογία

Στον Αχαρναϊκό ο Φιγκέιρα

Κάτοικος Μενιδίου θα είναι πλέον ο Γουόλτερ Φιγκέιρα, αφού ο Αχαρναϊκός κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Πλατανιά για την παραχώρηση του 20χρονου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού. Ο νεαρός άσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης με την Κ18 της Τσέλσι, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους» και κατόπιν ανακοινώθηκε. Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε και στη λύση της συνεργασίας της με τον Στέργιο Χατζηκοσμά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχαρναϊκού ανέφερε: «Μία από τις πιο δυνατές μεταγραφές για την φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Αχαρναϊκό! Ο 20χρονος επιθετικός Γουόλτερ Φιγκέιρα με συμμετοχές στην SuperLeague υπέγραψε πριν λίγες ώρες συμβόλαιο συνεργασίας με την Διοίκηση της ΠΑΕ και αποτελεί πλέον μέρος του ρόστερ που την Δευτέρα θα ταξιδέψει στην Δράμα για την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Φιγκέιρα εκτός από τον Πλατανιά, από όπου έρχεται και ως δανεικός, έχει παίξει στην ομάδα νέων Κ18 της Τσέλσι και θεωρείται ήδη ένα ανερχόμενο ταλέντο που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης καλωσόρισε τον Φιγκέιρα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου τον ενημέρωσε για την ιστορία της ομάδας αλλά κυρίως για τον φίλαθλο κόσμο της. Τον παίκτη υποδέχτηκε και ο Τεχνικός Διεύθυνση Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Τέλος, έληξε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο μεταξύ της ΠΑΕ Αχαρναϊκός και του Χατζηκοσμά Σ. Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος ευχήθηκε στον πρώην παίκτη του Αχαρναϊκού καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει στο μέλλον».