Βαθμολογία

Συζήτηση για τα διαρκείας και σελίδα στο Facebook

Ανοίγει την συζήτηση με τους φιλάθλους της ομάδας η ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ ενεργοποιεί και πάλι την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέτει σε δημόσια συζήτηση το πολύ σοβαρό θέμα της τιμής πώλησης των διαρκών εισιτηρίων τα οποία θα εκδοθούν για το AEL FC ARENA την περίοδο 2015-16.

Ζητούμε από τους οπαδούς μας να προτείνουν οι ίδιοι τις τιμές των διαρκών εισιτηρίων στις διάφορες θέσεις του γηπέδου, λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι μέχρι του αριθμού των δύο χιλιάδων εισιτηρίων και με μέσες τιμές τα 10 ευρώ, η ΠΑΕ ΑΕΛ δε θα λαμβάνει από τις εισπράξεις ούτε ένα ευρώ, αφού τόσο η πάγια αποζημίωση προς τη Γήπεδο Λάρισας ΑΕ, όσο και τα πάγια έξοδα των αγώνων (διαιτησία, εφορία, security, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, Αστυνομία, ΠΣΑΠ) απαιτούν περίπου 20.000 ευρώ για να καλυφθούν.

Μετά την πώληση 2.000 εισιτηρίων και μόνο, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα μπορεί να έχει, σε συνεκμετάλλευση με τη Γήπεδο Λάρισας ΑΕ, κάποιο κέρδος, αφού και πάλι η Γήπεδο Λάρισας ΑΕ θα εισπράττει από 3 έως 5 ευρώ ανά εισιτήριο.

Λαμβανομένων υπ’ όψιν αυτών των πολύ μεγάλων οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη χρήση του AEL FC ARENA, κάνουμε έκκληση στους οπαδούς μας, να εξαντλήσουν τις οικονομικές τους δυνατότητες, λαμβανομένης υπ’ όψιν πάντοτε της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα και να εξαντλήσουν τα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να έχει και η ΠΑΕ ΑΕΛ έστω κάποιο μικρό όφελος για να στηριχτεί η μεγάλη προσπάθεια την οποία κάνουμε για την αναδημιουργία μιας μεγάλης ομάδας με σταθερές βάσεις κι όχι για μια χρήση.

Η νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ τήρησε την υπόσχεσή της για την εξασφάλιση της χρήσης του γηπεδικού αυτού κοσμήματος που απογειώνει την ποδοσφαιρική ομάδα και περιμένει από εσάς την στήριξή σας.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ ΑΕΛ ενεργοποιεί ξανά την επίσημη σελίδα της στο facebook, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φιλάθλους της μέσα από σχόλια να εκθέσουν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους και κάνουμε έκκληση στα ΜΜΕ της Θεσσαλίας (εφημερίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, sites) να μας βοηθήσουν για να πάρουμε τη σωστή απόφαση.

https://www.facebook.com/paeaelfc?ref=ts&fref=ts