Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Η καλύτερη ομάδα έχασε»

Έμπνευση για ατάκες με συγκεκριμένους αποδέκτες είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα (1-0) από την Άρσεναλ για το Community Shield. Αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν η Τσέλσι, τα έβαλε μ' εκείνους που τον κατηγορούν για... πούλμαν μπροστά από την εστία, αλλά και τη φιλοσοφία που «ξέχασε» η Άρσεναλ.  

Αναλυτικά όσα είπε ο «special one»: «Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο έχασε. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Πολλές φορές η ομάδα που αμύνεται και δεν έχει τη μπάλα, αξίζει να κερδίσει. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι κάποιος προπονητής παρατάσσει την ομάδα του με πούλμαν, αλλά υπάρχουν και αυτοί που στέκονται στην ιδανική τακτική. Οπότε θα πρέπει να αποφασίσουν σήμερα για το ποιο από τα δύο ισχύει.. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί τακτικά.

Σε αυτό το σημείο της σεζόν, είναι λογικό να είναι κουρασμένοι οι ποδοσφαιριστές και να μην έχουν καθαρό μυαλό. Συνήθως σε τέτοια ματς η ομάδα που προηγείται έχει ενέργεια να τρέξει και να κρατήσει το προβάδισμα, οπότε κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα. Είδαμε όμως μια διαφορετική Άρσεναλ σήμερα, γιατί αμύνθηκε και δεν έπαιξε με την επιθετική της φιλοσοφία».