Βαθμολογία

Μετράει αντίστροφα ο Δημήτρης Κόλα

Τον χρόνο αντίστροφα μετράει ο Δημήτρης Κόλα για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς που αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω μιας περιπέτειας της υγείας του δηλώνει υγιής και παρών στην επόμενη μέρα της Νεάπολης. Ο 28χρονος δυναμικός δεξιός μπακ έχει αρχίσει να γυμνάζεται και περιμένει το τελικό πράσινο φως από τον γιατρό για να μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του και πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα σε σχέση με την περσινή χρονιά: «Δεν προσέφερα αυτά που θα μπορούσα την περσινή χρονιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.Έχω αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο κι έχω δώσει πολύ περισσότερα».

Έχοντας αγωνιστεί στην Δ' εθνική με τον Ηρακλή Σοφάδων για μια τριετία θεωρεί ότι οι εμπειρίες που απέκτησε είναι πολύ σημαντικές για τον ίδιο και το παιχνίδι του: «H δύναμη και η εμπειρία μου, επειδή έχω περάσει πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα με κάνουν να παίζω ακόμα κι όταν δεν είμαι 100% έτοιμος».

Ο Δημήτρης Κόλα σχολίασε την περσινή χρονιά: «Θα μπορούσα να είχαμε πάει πολύ καλύτερα αλλά λόγω κακού συντονισμού αντιμετωπίσαμε προβλήματα». Όσο για την φετινή χρονιά δήλωσε: «Έφυγαν κάποιοι παίκτες αλλά πιστεύω ότι θα αντικατασταθούν επάξια κι ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει εκεί που ήταν». Τελειώνοντας την συνέντευξη δήλωσε: Δεν θα υποσχεθώ κάτι γιατί μ αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια».