Βαθμολογία

Ξανά στα Τρίκαλα ο Φλεβαράκης

Τρίκαλα και Κώστας Φλεβαράκης βαδίζουν χέρι-χέρι και ο Έλληνας τεχνικός θα βρεθεί στον πάγκο των Θεσσαλών και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί να ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην Πολωνία για λογαριασμό της Κόζαλιν, ωστόσο ο Φλεβαράκης αποδεικνύει ότι έχει «δεθεί» με τα Τρίκαλα και οι δύο πλευρές έδωσαν εκ νέου τα χέρια για να πορευθούν μαζί εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1.

«Για 3η σεζόν στον πάγκο ο πετυχημένος προπονητής. Ο Κώστας Φλεβαράκης ανανέωσε την συνεργασία του με τα Τρίκαλα BC Aries και θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας και την περίοδο 2015-16 μετά τις δύο προηγούμενες πετυχημένες σεζόν όπου η ομάδα κατάφερε να εδραιωθεί στην Α1», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (31/7) ο θεσσαλικός σύλλογος.

Από την πλευρά του, ο 45χρονος προπονητής δήλωσε: «Μέσα σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο περιβάλλον η απόφαση μου να παραμείνω στα Τρίκαλα οφείλεται στο εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα, τους φιλάθλους αλλά και την πόλη των Τρικάλων. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι και λόγω των ιδιόμορφων καταστάσεων που επικρατούν, η φετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη για μας σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. Θα χρειαστεί υπομονή, ομαδική προσπάθεια και πίστη ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φιλάθλων μας».