Βαθμολογία

«Κλείνει» Ακόστα η ΑΕΛ! (Video)

Μία δυνατή μεταγραφή είναι έτοιμη να ανακοινώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Ράφαελ Εντουάρντο Ακόστα! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης ο Ακόστα θα είναι παίκτης της ΑΕΛ. Ο επειθετικός από την Βενεζουέλα έχει προφορική συμφωνία με την ΑΕΛ και την Δευτέρα θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην χώρα μας ούτως ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ενταχθεί στους «βυσσινί».

Tου Χρήστου Γκατζούλη

Είναι μεσοεπιθετικός και στις αρχές του φετινού καλοκαιριού μετείχε και στην αποστολή της χώρας του στο Κόπα Αμέρικα, ενώ στο παρελθόν έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου από την Ιταλική Κάλιαρι. Ο 26χρονος θα έρθει στην Λάρισα από την Μινέιρος της χώρας του, όπου και αγωνίζεται από το 2011 και έπειτα μετρώντας 92 συμμετοχές.

">http://

Προχωρημένες συζητήσεις με νοτιοαμερικανό επιτελικό μέσο

Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με νοτιοαμερικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα και είναι επιλογή του κ. Ντόστανιτς. Ο ποδοσφαιριστής είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

ΠΑΕ ΑΕΛ