Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας: Ξεκινά με Νέους, έχοντας όνειρα…

Ξεκίνησε και ο Ηρακλής Λάρισας την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Ύστερα από κοινή απόφαση της διοίκησης, για να χτιστεί η ομάδα από την αρχή με νέο αίμα, συνοδοιπόροι στο εγχείρημα είναι οι δύο έμπειροι τεχνικοί κ.κ. Νίκος Αργυρούλης και Νίκος Βλαχούλης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα αυτά τα χρόνια οι δύο προπονητές έχουν αποδείξει πόσο ασχολούνται με τα νέα παιδιά και πόσο αγαπούν την δουλειά τους. Είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν δίνοντας βήμα και στις Ακαδημίες από την αρχή και να παίζουν το ποδόσφαιρο που θα ευχαριστεί τον κόσμο.

Πολλά τα νέα πρόσωπα αφού έχει αλλάξει ριζικά όλη η ομάδα και οι περισσότεροι νέα παιδιά, ταλαντούχα που θέλουν να διακριθούν μέσα από την ομάδα της Νεάπολης.

Νίκος Φιλίππου (Πρόεδρος): «Έκπληξη της χρονιάς ο Ηρακλής»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, ξεκινάμε μια καινούρια ομάδα όπου έμειναν μόνο δύο παίκτες από πέρυσι. Όλα τα παιδιά που ήρθαν είναι επιλεγμένα, πιστεύουμε πως μαζί με τους προπονητές θα φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και θα είμαστε η έκπληξη της χρονιάς».

-Πως βλέπετε το νέο πρωτάθλημα;

«Πιστεύω πως θα είναι ευκολότερη η χρονιά σε σχέση με πέρυσι, εκτός από τις τρεις ομάδες που ενισχύθηκαν, υπάρχουν προβλήματα για κάποιες που δεν θα μπορέσουν να κατεβούν, όλες οι υπόλοιπες θα παλέψουν για να σωθούν».

Νίκος Βλαχούλης (Προπονητής): «Το ποδόσφαιρο είναι χαρά»

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Ξεκίνησα το 1989 από αυτή την ομάδα και επέστρεψα αφού μου έγινε η πρόταση. Πήραμε την απόφαση μαζί με την διοίκηση και τον κ. Αργυρούλη να οργανώσουμε από την αρχή την ομάδα. Τα νέα παιδιά που ήρθαν μέσα από πολύ δουλειά θα προετοιμαστούν για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Οι μεταγραφές μας θα ολοκληρωθούν την άλλη εβδομάδα. Θέλουμε να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες της ομάδας, είμαστε της φιλοσοφίας πως οι νέοι θα πρέπει να έχουν το κίνητρο, πρέπει να κάνουμε τις ομάδες όπως ήταν οι παλιές, όπου παίζεις ποδόσφαιρο για να χαίρεσαι και να ευχαριστείς τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και μέσα από την δουλειά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Κώστας Λιάκος (Ποδοσφαιριστής): «Θα κάνουμε κάτι καλό…»

«Η ομάδα του Ηρακλή είναι μια νεανική ομάδα, κάτω από τις οδηγίες των δύο έμπειρων τεχνικών πιστεύω πως με τη δουλειά θα κάνουμε καλή πορεία».

Αλέξανδρος Μεμάϊ (Ποδοσφαιριστής): «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές που πίστεψαν σε εμάς τα νέα παιδιά, εμείς με την σειρά μας θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε».

Βάϊος Φιλίππου (Ποδοσφαιριστής): «Πιστεύουμε στους προπονητές μας»

«Καλή χρονιά σε όλους. Εμείς στην ομάδα μας κάναμε ριζική ανανέωση, πάνω απ’ όλα πιστεύουμε στους προπονητές μας και θα κάνουμε ότι το καλύτερο».

Φίλιππος Ταστεμερίδης (Ποδοσφαιριστής): «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

«Καλή χρονιά με υγεία. Νέα προσπάθεια για τον Ηρακλή με νέα παιδιά. Οι προπονητές μας όμως είναι έμπειροι και πιστεύω πως μέσα από την δουλειά που θα κάνουν εμείς να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Η διοίκηση