Βαθμολογία

Συνεχίζει να βλέπει ψηλά ο Αετός Αμυγδαλέας

Ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες το καμάρι της Αμυγδαλέας, ο ιστορικός Αετός! Φαίνεται πως μετά από τόσο χρόνια όλοι οι άνθρωποι εκεί της διοίκησης κάνουμε μια πολύ σοβαρή δουλειά και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Καραμούτης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Έτσι λοιπόν πέρυσι ξεκίνησαν με στόχους, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενισχύθηκαν σημαντικά και με την πολύ σοβαρή δουλειά που έκαναν κατάφεραν να αλλάξουν κατηγορία.

Φέτος με οδηγό τον έμπειρο τεχνικό Δημήτρη Δανιλούλη, κρατώντας κάποιους έμπειρους παίκτες και κάνοντας τις κατάλληλες προσθήκες δείχνουν πως έχουν θέση τον πήχη αρκετά ψηλά αφού θέλουν να είναι στις ομάδες που αρχικά θα εξασφαλίσουν την παραμονή και στη συνέχεια θα παλέψουν για να πλασαριστούν όσο ψηλότερα γίνεται.

Τα νέα αποκτήματα

Χρήστος Καραμούτης (Πρόεδρος): «Θα έχουμε μια καλή πορεία»

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερος τον προπονητή κ. Γιώργο Λιάπη που ανέβασε κατηγορία την ομάδα μας, ευχή όλων μας είναι ναι παραμείνει στην κατηγορία που κατέκτησε. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν να μας βοηθήσουν γιατί είναι και παίκτες που έπαιξαν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Επίσης θέλω να τονίσω όπως συνέβαινε όλα τα χρόνια έτσι και φέτος όλες οι ομάδες που θα έρθουν στον Αετό θα χαίρουν άψογης φιλοξενίας, το ίδιο επιθυμούμε και εμείς από εκείνες. Η μεγάλη μας προσπάθεια ξεκίνησε από πέρυσι, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που μας στηρίζουν και μόλις είμαστε έτοιμοι θα τους ανακοινώσουμε, τέλος θέλω να πω, πως η διοίκηση του Αετού έχει άτομα πολύ σωστά και σοβαρά, πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή πορεία. Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά από μεγάλη μέριμνα που κάναμε, καταφέραμε να φτιάξουμε την κερκίδα για τον φίλαθλο κόσμο που ήταν ανάγκη καθώς επίσης και την περίφραξη του χώρου για να μπορούν να έρχονται περισσότερα άτομα να χαίρονται την ομάδα μας».

Δημήτρης Δανιλούλης (Προπονητής): «Οι ομάδες με βάθος θα δικαιωθούν»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να έχουμε και καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα μας. Έγιναν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις για να βοηθηθούμε και περιμένουμε άλλους δύο ποδοσφαιριστές αξίας. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε, δεν θέλουμε να κρυβόμαστε, ότι πηγαίνουμε μόνο για την σωτηρία, αλλά θα είμαστε για το κάτι παραπάνω, αυτό όμως θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

-Πως βλέπετε το πρωτάθλημα;

«Πιστεύω πως εκτός από 2-3 ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, οι άλλες θα είναι όλες μαζί στο ίδιο καζάνι χωρίς όμως να είναι κομπάρσοι και επίσης όσες ομάδες έχουν βάθος στο ρόστερ στο τέλος θα δικαιωθούν».

Κώστας Ευαγγελούλης (Ποδοσφαιριστής): «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, πιστεύω πως η ομάδα μας θα παίξει καλό ποδόσφαιρο, θα έχουμε μια δυνατή έδρα στα εντός έδρας παιχνίδια και σε αυτό περιμένουμε και τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει, αλλά και στα εκτός θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε».

Μάριος Πίρε (Ποδοσφαιριστής): «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

«Ήρθα σε μια νέα ομάδα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μας ότι το καλύτερο. Πιστεύουμε στον προπονητή μας και μέσα μου πιστεύω πως θα κατακτήσουμε την 7η θέση και πάνω…».

Βασίλης Παπακωστούλης (Ποδοσφαιριστής): «Ανταγωνιστικοί στο φετινό πρωτάθλημα»

«Καλή χρονιά με υγεία, στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και σε αυτό θα μας βοηθήσει η διοίκηση με την οργάνωση που έχει και ο προπονητής μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο φετινό πρωτάθλημα».

Φάνης Πρίφτης (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος η παραμονή»

«Καλή χρονιά σε όλους, ο στόχος μας είναι η παραμονή, αλλά με το ρόστερ που έχουμε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Στόχος δικός μου είναι αν δώσω το 100% του εαυτό μου. Ήρθαν νέα παιδιά στην ομάδα, πιστεύουμε με τον προπονητή που έχουμε πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η διοίκηση

Η νέα κερκίδα του γηπέδου της Αμυγδαλέας