Βαθμολογία

Ανακοινώθηκε η μεταβίβαση

Το σήριαλ της μεταβίβασης των μετοχών της Παναχαϊκής έλαβε και τυπικά τέλος, με την επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Αλέξη Κούγια, ο οποίος αναφέρει πως παραδίδει την ΠΑΕ στον Νίκο Παπαδάκη μετά από αρκετή έρευνα για την επιχειρηματική του, αλλά και την οικογενειακή του κατάσταση. Αυτό συνέβη ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο την συνέχεια της ομάδας και την επιτυχία της.

Η ανακοίνωση: Σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από εμένα προς τον επιχειρηματία κ. Νίκο Παπαδάκη. Η επιλογή του κ. Παπαδάκη από τους υπόλοιπους οι οποίοι προσφέρθηκαν να αγοράσουν το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι αποτέλεσμα έρευνας, η οποία αφορούσε την προσωπικότητά του τόσο την επιχειρηματική όσο και την κοινωνική και την οικογενειακή.

Παραδίδω την ιστορική ΠΑΕ Παναχαϊκή σε έναν άνθρωπο ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο τόσο την αγωνιστική της καταξίωση, αλλά και θα συνεχίσει την προσπάθειά μου για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες οπαδούς της Παναχαϊκής για τις χαρές που ζήσαμε μαζί και θέλω να διατυμπανίσω με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι δεν κρατάω τίποτα κακό από αυτά τα 7 χρόνια της παρουσίας μου εκεί και θέλω να θυμάμαι μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές.