Βαθμολογία

Να γίνει πόλος έλξης το Αβέρωφ!

Μετά την περασμένη αγχωτική παραμονή του Αβέρωφ στην Α’ ΕΠΣΛ, μπήκαν νέα θεμέλια με το 90% της ομάδας να είναι καινούριο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η προσπάθεια που γίνεται είναι δύσκολη, όμως ο νεαρός τεχνικός Νίκος Γκαλίτσιος θέλει να χτίσει με υπομονή και επιμονή έχοντας στο μυαλό του η ομάδα να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και εκτός της άνετης παραμονής να καταφέρει μέσα από την δουλειά να κάνει το Αβέρωφ ομάδα που θα ξεχωρίσει και θα είναι πόλος έλξης για τον φίλαθλο κόσμο.

Τα νέα αποκτήματα

Και οι μικροί της Ακαδημίας…

Παίκτες που ενσωματώθηκαν έχουν όρεξη και πάνω απ’ όλα θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Τάκης Ελευθέρογλου (Πρόεδρος): «Δύσκολη προσπάθεια»

«Να ευχηθούμε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Στην ομάδα μας έγινε ριζική ανανέωση ήρθε νέο «αίμα», από τον περσυνό κορμό έμειναν μόνο 4-5 παίκτες, θα στηρίξουμε τον προπονητή, τα νέα παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά, θα κάνουμε μια νέα ομάδα που να παίζει πρώτα καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιέται. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι δύσκολη, πρέπει να μας βοηθήσει και ο κόσμος, πέρυσι είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, θέλω να τονίσω πως δεν είναι μόνο οι παίκτες ερασιτέχνες, αλλά και εμείς στην διοίκηση είμαστε ερασιτέχνες. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μην λείψει τίποτα από τους παίκτες».

-Πως βλέπετε το νέο πρωτάθλημα;

«Θα είναι τριών ταχυτήτων. Δηλαδή οι τρεις ομάδες που έχουν ξεφύγει στην κορυφή (Απόλλωνας Λάρισας – Αχιλλέας Φαρσάλων – Αστραπή Νέας Πολιτείας), ένα γκρουπ 12 ομάδων θα είναι στη μέση της βαθμολογίας και οι ομάδες που θα έχουν μέχρι το τέλος τα προβλήματα τους για το πώς θα παρουσιαστούν».

Νίκος Γκαλίτσιος (Προπονητής): «Να δώσουμε μια νέα πνοή»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή αρχή σε όλους. Εμείς αρχίζουμε νέα προσπάθεια, στόχος μας είναι η άνετη παραμονή, επίσης να γίνει η ομάδα μας πόλος έλξης, όχι μόνο για την γειτονιά αλλά και για τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο. Το 90% του ρόστερ είναι νέο, το εγχείρημα είναι δύσκολο όμως πιστεύουμε πως μέσα από σκληρή δουλειά να δώσουμε μια νέα πνοή για το μέλλον και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Γιάννης Σχοινάς (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μια άνετη παραμονή»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, ήρθα σε ένα νέο σωματείο, στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μια άνετη παραμονή για να γίνει αυτό, πρέπει να δέσουν οι νέοι παίκτες με τους παλιούς».

Αλέξης Τσούτσας (Ποδοσφαιριστής): «Νέα ομάδα, νέοι στόχοι»

«Καλή χρονιά με υγεία, ήρθα σε μια νέα ομάδα που έχει καινούργιους στόχους, θα προσπαθήσουμε να κλείσει η σεζόν με επιτυχία».

Μίμης Κλεισιάρης (Ποδοσφαιριστής): «Όλα θα πάνε καλά…»

«Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, έχουμε όρεξη και φιλοδοξίες και με την βοήθεια του προπονητή μας πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Βαγγέλης Μούτσιος (Ποδοσφαιριστής): «Να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο»

«Επέστρεψα στην ομάδα γιατί γνώριζα πολύ καλά και την διοίκηση και τους παίκτες, πιστεύω πως αν λειτουργήσουμε σωστά όλα τα παιδιά θα μπορέσουμε να κάνουμε χαρούμενους και τους διοικούντες και τον προπονητή μας και τον κόσμο που θα έρχεται να μας βλέπει».

Η διοίκηση