Βαθμολογία

Δήμητρα Γιάννουλης: Με οδηγό τα προηγούμενα χρόνια…

Η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε τα τελευταία χρόνια να πετύχει σημαντικές διακρίσεις και να γίνει γνωστή ακόμη και εκτός νομού. 

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρότι πέρυσι η χρονιά δεν ήταν η αναμενόμενη, φέτος τέθηκαν καινούριες βάσεις και αρχής γινομένης με τον πολύ σοβαρό τεχνικό Βασίλη Μπακογιάννη που επιστρέφει στην ομάδα, έγινε νέο ξεκίνημα.

Παρέμειναν κάποιοι έμπειροι παίκτες και η ομάδα χτίστηκε με παιδιά από την Γιάννουλη που έχουν φιλοδοξίες και όνειρα για να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Τα νέα αποκτήματα

Η ομάδα κάτω από τις οδηγίες της διοίκησης και του προπονητή έχει στόχο να είναι ανταγωνιστική και να ξανά δημιουργήσει την Δήμητρα Γιάννουλης που είχε μόνο σπουδαία πράγματα να αναδείξει.

Δημήτρης Καρκατσέλας (Πρόεδρος): «Να ξαναβρεί την παλιά της αίγλη»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, σε όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς και τις διοικήσεις και τους προπονητές. Ανέλαβα αυτό το δύσκολο ρόλο του προέδρου, ξεκινήσαμε με δυσκολίες καθώς μας είχαν μείνει 4-5 παίκτες, όπως οι: Μανάκας, Θώμος, Φατούρας και Εμμανουήλ. Φέραμε Γιαννουλίτες και θέλουμε όλους τους παίκτες καθώς ήρθαν νέα παιδιά με φιλοδοξίες. Εμείς από την πλευρά μας θα τους παρέχουμε όλα τα εφόδια όπως είναι οι καλές εγκαταστάσεις, το γήπεδο, ο ρουχισμός τους, ο προπονητής. Οι βασικές μας αρχές είναι ο σεβασμός στους συμπαίκτες τους και τους αντιπάλους. Ο προπονητής είναι πολύ εργατικός και θα δουλέψει με σεβασμό και πειθαρχία. Ο μέσος όρος των παιδιών είναι 21 – 22 ετών. Ανεβάσαμε και 4 παιδιά από το παιδικό τμήμα. Θα προσπαθήσουμε να δέσει το μίγμα των παλιών και των νέων παικτών για να μπορέσει η Δήμητρα Γιάννουλης να βρει την παλιά της αίγλη».

Βασίλης Μπακογιάννης (Προπονητής): «Είμαι συγκινημένος που επιστρέφω»

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο χωρίς τραυματισμούς. Η Δήμητρα Γιάννουλης τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και με οδηγό αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε θέσει σα στόχους, μέσα από πειθαρχία, εμπειρία και σεβασμό. Μέλημά μας είναι να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, στο κεφάλαιο αυτό θα είναι οι νέοι παίκτες μαζί με τους έμπειρους και έτσι θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλω να πω ακόμη πως είμαι συγκινημένος που γυρίζω στη Δήμητρα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

-Πως βλέπετε το πρωτάθλημα;

«Πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ, οι περισσότερες είναι σαν και εμάς και μακάρι και αυτές που δεν έχουν οργανωθεί ακόμη να πλαισιωθούν ώστε να γίνει το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό».

Αντώνης Κατσαμάκας (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μια καλή πορεία»

«Καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζω μέσα από την σωστή δουλειά έχοντας στο πλευρό μας τον έμπειρο προπονητή να έχουμε μια καλή πορεία στην ομάδα».

Θοδωρής Εμμανουήλ (Ποδοσφαιριστής): «Θα βοηθήσω για το καλύτερο»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, έμεινα στη Δήμητρα για να χαρώ το ποδόσφαιρο, η ομάδα μας φέτος απαρτίζεται από πολλούς νέους που έχουν ενθουσιασμό αλλά και έμπειρους. Εγώ από την πλευρά μου θα βοηθήσω για ότι το καλύτερο».

Σωτήρης Θώμος (Ποδοσφαιριστής): «Καλό ποδόσφαιρο χωρίς άγχος»

«Καλή χρονιά σε όλους. Καλωσορίζουμε τα νέα αποκτήματα στην ομάδα μας, το σύνθημά μας είναι να παίξουμε φέτος καλό ποδόσφαιρο χωρίς άγχος».

Χρήστος Καλούσης (Ποδοσφαιριστής): «Να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα»

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, εγώ ήρθα τώρα στην ομάδα, πιστεύω πως έχουμε ένα καλό σύνολο και μέσα από υπομονή και δουλειά να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Η διοίκηση