Βαθμολογία

Στον ΟΦΗ ο Κασμερίδης

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο ΟΦΗ, ο οποίος την Τετάρτη (29/7) ανακοίνωσε την απόκηση του Αλέξη Κασμερίδη. Μετά από τέσσερα χρόνια ο 29χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει στο Ηράκλειο, ενώ έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αλέξης Κασμερίδης είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ και μετά από 4 χρόνια επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ της κρητικής ομάδας. Ο 29χρονος τερματοφύλακας που κατάγεται από τις Σέρρες αλλά αναδείχθηκε από τον ΟΦΗ στις τάξεις του οποίου ήταν από το 2002 (ακαδημία ΟΦΗ) μέχρι το 2011 (αγωνιζόμενος σε Σούπερ Λίγκ και Β Εθνική), αλλά και στις Εθνικές ομάδες παίδων, Νέων, Ελπίδων, θα συμμετάσχει και αυτός στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΟΦΗ στην Γ Εθνική, με στόχο την επιστροφή του στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες. Ο Κασμερίδης εντάχθηκε ήδη στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και προσδίδει εμπειρία στο κρητικό του συγκρότημα, καθώς έχει αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ με ΟΦΗ και Λεβαδειακό, αλλά και στην Β Εθνική με Θρασύβουλο, Αστέρα Μαγούλας και Ολυμπιακό Βόλου».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλέξης Κασμερίδης ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ . Μπορεί να μην ήμουν στο ρόστερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια, όμως η καρδιά και το μυαλό μου ήταν πάντα εδώ. Άλλωστε το Ηράκλειο είναι το σπίτι μου. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Όλοι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που πρέπει να είναι. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».