Βαθμολογία

Τα φιλικά προετοιμασίας του Απόλλωνα Λάρισας

Μετά από επαφές του τεχνικού διευθυντή κ. Δημήτρη Καπετανόπουλου και πάντα με την σύμφωνη γνώμη του υπεύθυνου προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Γιάννη Μάγγου, καταρτίσθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του συλλόγου μας καθώς και οι ημερομηνίες αυτών.

Έχουμε λοιπόν:

04/08/15 στο Πήλιο με Κ20 Ολυμπιακού Πειραιώς

09/08/15 στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο

14/08/15 στον Παλαμά με τον Ατρόμητο

20/08/15 στην Φιλιππούπολη με τον Ατρόμητο Παλαμά

22/08/15 στο γήπεδο Αβέρωφ με τον ΠΑΟΛ

23/08/15 στο Ελευθεραί με τον τοπικό Α.Ο.

29/08/15 στην Φαλάνη με τον Φαλανιακό

30/08/15 στην Φιλιππούπολη με ομάδα Β” Εθνικής (υπάρχουν επαφές και θα ανακοινωθεί προσεχώς)

– Εν τω μεταξύ συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Α” ΕΠΣΛ, όπου θα συμμετάσχει φέτος.

Οι προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα γίνονται κάθε απόγευμα στις 19.00 στον καταπληκτικό χλοοτάπητα του γηπέδου του Ελευθεραί και από την επόμενη εβδομάδα θα συνεχισθούν στο γήπεδο Φιλιπππούπολης, δηλαδή στην φυσική μας έδρα.

Δανεικοί για εμπειρίες…

Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, ο Απόλλωνας Λάρισας προχώρησε στον δανεισμό ποδοσφαιριστών, προς σωματεία του Νομού μας.

Συγκεκριμένα παραχώρησε στον Δωτιέα Αγιάς (ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας) τους Κολοβό, Παππά, Σούλι και Ιωαννίδη, προκειμένου επειδή το αξίζουν και λόγω του πληθωρικού τους ταλέντου, να πάρουν «εμπειρίες» της εν λόγω κατηγορίας κάνοντας παιχνίδια και να επιστρέψουν πανέτοιμοι, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου όλοι στον Απόλλωνα φιλοδοξούν να είναι στην Γ’ Εθνική.

Επίσης στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων και της συνεργασίας που υφίσταται πλέον, ο Απόλλωνας προχώρησε στον δανεισμό των Μαρούδη και Κουσιά στο φίλα προσκείμενο σωματείο του Α.Ο.Ελευθεραί και του Καραγκιόζη στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Στόχος είναι, η όσο τον δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση του έμψυχου δυναμικού, ενόψει των στόχων που έχουμε θέσει και οι οποίοι είναι μακροπρόθεσμοι και συμβαδίζουν με την ποιοτική αλλά και αγωνιστική άνοδο, του συλλόγου.