Βαθμολογία

Πατινιώτης με… τρέλα στην ΑΕΛ!

Ένας από τους παίκτες που αν και πέρασαν για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα από την ΑΕΛ, αλλά αγαπήθηκαν ιδιαίτερα είναι ο Θανάσης Πατινιώτης!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Να θυμίσουμε πως ο νεαρός Κερκυραίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της «Βασίλισσας» τη σεζόν 2013 – 2014 όταν η ΑΕΛ ήταν στη Γ’ Εθνική και άλλαξε κατηγορία.

Ο εν λόγω παίκτης κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να ξεδιπλώσει το σπουδαίο ταλέντο του και παράλληλα να κάνει πολλές φιλίες στην πόλη μας!

Το καλοκαίρι το 2014 δεν παρέμεινε στην ΑΕΛ, αν και το ήθελε και μετακόμισε στην Παναχαϊκή όπου και έκανε μια εκπληκτική χρονιά. Ο Πατινιώτης έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα συνεχίσει εκεί και τη νέα σεζόν.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως νεαρός ποδοσφαιριστής περιμένει στο… ακουστικό του ώστε να μιλήσει με τη νέα διοίκηση της Παναχαϊκής και εκεί να ξεκαθαρίσουν όλα.

Το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας θέλει να φέρει τον 22χρονο Πατινιώτη ξανά πίσω και μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης βλέπει «ζεστά» μια πιθανή επιστροφή του στη Λάρισα.

Το εάν θα ντυθεί ξανά ή όχι με τα χρώματα της ΑΕΛ θα το μάθουμε σύντομα. Όπως και να έχει όμως ο κόσμος επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του «Πάτι» γκολ!