Βαθμολογία

Μουμίν: «Θέλω άνοδο με Πανελευσινιακό»

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Πανελευσινιακού παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς Χουσεΐν Μουμίν. Ο 28χρονος μέσος μάλιστα έθεσε υψηλά την πήχη εν όψει της νέας σεζόν στη Β’ Εθνική, σημειώνοντας πως θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη άνοδο στην καριέρα του, μετά από δύο επιτυχίες με Παναιτωλικό και μία με Πανσερραϊκό. Παράλληλα, ο έμπειρος άσος μίλησε για την απόφασή του να πει το «ναι» στην ομάδα της Ελευσίνας, αλλά και για την προετοιμασία στο Καϊμακτσαλάν. Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Έχοντας χρόνια εμπειρίας στη Σούπερ Λίγκα τι σε έκανε να πεις ναι στον τον Πανελευσινιακό; «Γιατί αυτή η ομάδα έχει στόχους και μου άρεσε από την αρχή. Η συνολική εικόνα της ομάδας θα βοηθήσει και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Σαφώς και έχω εμπειρίες αλλά για να πετύχει μια ομάδα και εμείς συγκεκριμένα πρέπει να φτιάξουμε καλό κλίμα, να γίνουμε οικογένεια, να δέσουμε μεταξύ μας, να δουλέψουμε σκληρά! Έχοντας όλα αυτά μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

-Έχεις πανηγυρίσει τρεις ανόδους στη Σούπερ Λίγκα, μια με τον Πανσερραϊκό και άλλες δυο με τον Παναιτωλικό. Θεωρείς πως μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο και φέτος; «Εννοείται πως μπορεί να γίνει, άλλωστε με σκληρή δουλειά όλα γίνονται. Το εύχομαι και το επιθυμώ».

- Βρίσκεστε στο Καϊμακτσαλάν όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μετέφερε μας το κλίμα από εκεί… «Έχουμε ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά παρότι είμαστε λίγες μέρες εδώ. Το περιβάλλον είναι μια χαρά. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας χωρίς τραυματισμούς».