Βαθμολογία

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Με «οδηγό» την περσινή χρονιά

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Αναγέννηση Καλοχωρίου που θέλει στην δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της στην Α’ ΕΠΣΛ να διατηρήσει τα κεκτημένα και παράλληλα να κάνει το βήμα παραπάνω.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά υπό τις οδηγίες και φέτος του έμπειρου προπονητή Βαγγέλη Μπρισίμη.

Σημαντικό «ατού» για την ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου είναι πως έχει διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας από την περασμένη σεζόν και είναι οι ίδιοι παίκτες που πέρυσι ανέβασαν την ομάδα τους στην μεγάλη κατηγορία.

Οι βάσεις λοιπόν που έχουν είναι γερές και με τις προσθήκες που θα γίνουν θέλουν πάνω απ’ όλα να μην είναι αμελητέα ομάδα αλλά να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, στην ομάδα υπάρχει το οικογενειακό κλίμα, κάτι που φημίζεται το χωριό και όλοι πιστεύουν πως η νέα χρονιά θα έχει και πάλι αρκετές επιτυχίες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αναγέννηση Καλοχωρίου είναι ένα υγιές σωματείο γιατί η διοίκηση που έχει είναι σοβαρή και κάνει επιλεκτικές κινήσεις.

Βαγγέλης Μπρισίμης: «Στόχος μας να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται»

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο το φίλαθλο κόσμο και υγεία χωρίς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές. Εμείς ξεκινάμε έχοντας γερές βάσεις από πέρυσι και με τις προσθήκες που κάναμε θέλουμε να έχουμε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα για να αντιμετωπίσουμε παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου καθώς και ομάδες. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται θα δουλέψουμε πολύ γι’ αυτό και ελπίζουμε στο τέλος να δικαιωθούμε. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές που περιμένουμε, πιστεύω πως τα παιδιά από πέρυσι γνωρίζονται καλά και αν καταφέρουμε να δέσουμε όλοι μαζί θα πλησιάσουμε τον στόχο μας».

Κώστας Νεστορίδης: «Θα δουλέψουμε για το καλύτερο…»

«Νέο ξεκίνημα για την ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και να εκπληρώσει τους στόχους της. Να ευχηθώ υγεία σε όλα τα παιδιά, εγώ ήρθα στο Καλοχώρι για να βοηθήσω με την σειρά μου για την επίτευξη των στόχων».

Μιχάλης Σαμπάνης: «Όλα τα παιδιά είμαστε μια γροθιά»

«Καλή αρχή σε όλους μας, μακάρι η φετινή χρονιά να κυλήσει τόσο όμορφα όπως η φετινή. Πιστεύω πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το πιστέψουμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Όλα τα παιδιά είμαστε μια γροθιά και με τις οδηγίες του τεχνικού μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Νεστορίδης - Καρανίκας τα νέα αποκτήματα...