Βαθμολογία

Δοκιμάζει Τσέχο η ΑΕΛ!

Στους παίκτες που ήταν την Τρίτη (28/7) στο AEL FC ARENA προστέθηκε και ένας Τσέχος σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μπορεί να μην ακούστηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, όμως ο φωτογραφικός φακός του athleticlarissa.gr τον ξεχώρισε ανάμεσα σε αρκετούς! Επικοινωνήσαμε με την ΠΑΕ ΑΕΛ και μας έδωσε κάποια στοιχεία χωρίς όμως να θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του για την ώρα.

Ο λόγος για έναν Τσέχο αμυντικό χαφ 24 ετών που έρχεται με πολύ καλές συστάσεις! Είναι στην πόλη μας από την Δευτέρα (27/7) και από την Τρίτη (28/7) το πρωί ξεκίνησε προπονήσεις. Θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ντόστανιτς και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί. Οι πληροφορίες λένε πως αγωνιζόταν σε κορυφαία ομάδα της πατρίδας του…

Τέλος να αναφέρουμε και τα παιδιά που δοκιμάζονται στην ΑΕΛ και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει ο τεχνικός πόσους θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία. Καμπέρης, Μπαλογιάννης (από τη Nέων της ΑΕΛ), Μανακούσιος, Χάμος, Αγρόδημος (από την Τσαριτσάνη), Παϊτέρης (τερματοφύλακας από τον Πλατύκαμπο) και Τασιούλης (από τον Τύρναβο).