Βαθμολογία

Ανησυχεί για τον Αζάρ ο Μουρίνιο

Σε σημείο αποχώρησης από την Πρέμιερ Λιγκ είναι ικανός να φτάσει ο Εντέν Αζάρ από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του και τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού που ελογχεύει σε κάθε ματς, όπως ανέφερε ανήσυχος ο Ζοσέ Μουρίνιο. 

Ο Βέλγος σούπερ σταρ είναι ο απόλυτος καθοδηγητής της Τσέλσι. Αυτός που θα κάνει την ατομική ενέργεια και τη διαφορά στο παιχνίδι των «μπλε», που θα δώσει την ιδανική πάσα, που θα δημιουργήσει την ιδανική επίθεση. 

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι από τους πιο τυχερούς προπονητές στο άθλημα από τη στιγμή που έχει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα του, όμως παράλληλα, δηλώνει ανήσυχος λόγω της επιλογής των αντίπαλων αμυντικών να κάνουν σκληρά τάκλιν στον Αζάρ για να τον εξουδετερώσουν. 

«Νομίζω ότι ο Εντέν ήταν πολύ τυχερός που δεν τραυματίστηκε πέρυσι. Δεν θα μιλήσω με ονόματα για παίκτες που έδειχναν ικανοί να τραυματίσουν πολύ σοβαρά τον Αζάρ στα παιχνίδια μας την περσινή αγωνιστική περίοδο, όμως φαίνεται ότι πολλές φορές δέχεται σκληρά μαρκαρίσματα. Προσπαθεί και ο ίδιος να δυναμώσει το κορμί του, αλλά πάνω απ' όλα δυναμώνει τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του, για ν' αντέχει στο σκληρό παιχνίδι. Δεν ξέρω όμως μπορεί να φτάσει αυτό και παρά το γεγονός πως δεν μπορώ να κάνω και πολλά, θα ήθελα να του παρέχεται μεγαλύτερη προστασία από τους διαιτητές» είπε ο Μουρίνιο.