Βαθμολογία

Στο «τιμόνι» του Αιολικού ο Ταουσιάνης

Θετική κατάληξη είχε η συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Γριπιώτη και τον Γιάννη Ταουσιάνη τη Δευτέρα (27/7). Ο Ηρακλειώτης προπονητής, που την περσινή σεζόν έκατσε στον πάγκο του Εργοτέλη, είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Αιολικού, με τον οποίο και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικός Μυτιλήνης ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Ιωάννη Ταουσιάνη», ήταν η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης.

Ο Ταουσιάνης πέρσι στους «κιτρινόμαυρους» ξεκίνησε ως βοηθός των Φεράντο και Δερμιτζάκη και στη συνέχεια ανέλαβε πρώτος. Κατά το παρελθόν εργάστηκε επίσης με ΟΦΗ, Πανθρακικό, όπου και πάλι ήταν βοηθός του Δερμιτζάκη, αλλά και στους Ρούβα και Ατσαλένιο ως πρώτος.

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στο ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο της Αγίας Μαρίνας και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του. Την Τετάρτη (29/7) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του Νίκου Ματζουράνη, ενώ ο Ταουσιάνης θα επιστρέψει στο νησί για μόνιμη εγκατάσταση την ερχόμενη Δευτέρα (3/8).