Βαθμολογία

Ο «ιστορικός» επιστρέφει με υψηλούς στόχους

Η φωνή που ακούσαμε την Δευτέρα (27/7) στον «ιστορικό» Απόλλωνα Λάρισας από διοίκηση, προπονητή και παίκτες ήταν ενιαία και ξεκάθαρη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Δεν μπορεί ο Απόλλων που όλα αυτά τα χρόνια ανήκε στις υψηλές κατηγορίες καθώς είναι η δεύτερη ομάδα της πόλης μετά την ΑΕΛ, να μην πρωταγωνιστεί και φυσικά να βάζει πάντοτε μεγάλους στόχους.

Αρκετός κόσμος στην πρώτη της ομάδας καθώς και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας που έδιναν το δικό τους ρυθμό. Ένα είναι βέβαιο, πως ο Απόλλωνας έχει πολύ καλή οργάνωση και δεν μπορούμε να αμελήσουμε το γεγονός πως ήρθαν έμπειροι παίκτες για να πλαισιώσουν την ομάδα και να μπορέσουν να κατακτήσουν τους στόχους που έχουν θέσει. Σίγουρα και ο κόσμος της ομάδας επιθυμεί να δει τον Απόλλωνα σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Παναγιώτης Ματζανάς: «Το πρωτάθλημα είναι ένας διαρκής αγώνας»

«Καταρχήν νοιώθω την ανάγκη να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές μας, να είναι πάνω από όλα υγιείς και δυνατοί για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και τους στόχους που από κοινού, όλοι μας, έχουμε θέσει. Ο Απόλλων Λάρισας είναι μια ιστορική ομάδα της πόλης μας και φιλοδοξία, εμού και όλων των συνεργατών μου, είναι να πάρει σύντομα την θέση που δικαιωματικά, αξίζει να βρίσκεται. Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται διαρκής αγώνας. Θέλω να καλωσορίσω όλα τα νέα παιδιά που ήλθαν στην ομάδα μας και με τους υπάρχοντες παίκτες, θεωρώ ότι οι άξιοι προπονητές μας, θα δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο, που θα κάνει τους φιλάθλους μας, να βλέπουν καλό ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και να «γευόμαστε» όλοι μας, την ουσία. Φέτος θεωρώ ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για εμάς, όπου μέσα από την συλλογικότητα και την διάρκεια να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό που όλοι, επιθυμούμε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, στο ποδόσφαιρο. Άρα δουλειά, κατανόηση και ευθύνη της θέσης που ο καθένας μας, κατέχει στον σύλλογο, για να βάλουμε τις απαραίτητες βάσεις, για την μεγάλη επιστροφή του Απόλλωνα εκεί όπου δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται. Εμείς σαν διοίκηση πιστεύω ότι κάναμε το καθήκον μας, στις μεταγραφές και είμαστε εδώ, πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή χρειασθεί το οτιδήποτε η ομάδα μας. Άς πράξουν και οι άξιοι ποδοσφαιριστές μας, που τους πιστεύουμε, τα ανάλογα στο πρωτάθλημα. Καλή χρονιά σε όλους».

Γιάννης Μάγγος: «Να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα»

«Σίγουρα έχουν μπει κάποιες βάσεις από την περσινή χρονιά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα είναι ψηλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και την ιστορία που αρμόζει στον Απόλλωνα. Έχουμε σκοπό να προωθήσουμε και νέα παιδιά, όπου ξεκινήσαμε από την περσινή χρονιά και ανεβάσαμε παιδιά από το εφηβικό τμήμα στην ανδρική ομάδα. Στόχος να φτιάξουμε τις ακαδημίες της ομάδας σε επαγγελματικά πλαίσια και στην ανδρική ομάδα με τις προσθήκες που έγιναν με έμπειρα και νέα παιδιά, να φθάσουμε την ομάδα στο τέλος στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Βασίλης Σκάκος: «Ελπίζω όλα να πάνε καλά»

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Εύχομαι στην ομάδα μου ότι καλύτερο, φέτος θα είμαστε ένα νεανικό σύνολο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να συνεχίσουμε την περσινή προσπάθεια. Υπάρχει οργάνωση στην ομάδα, τα παιδιά που ήρθαν έχουν πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και έχουμε δύο επαγγελματίες προπονητές και φυσικά στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Θανάσης Παλάσκας: «Ο Απόλλων δείχνει πως έχει αλλάξει επίπεδο»

«Καταρχήν να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ξεκινά μία καινούργια χρονιά μετά την περσινή επιτυχία με την ομάδα του Αμπελώνα. Ο Απόλλων δείχνει πως έχει αλλάξει επίπεδο και πως έχει ξεφύγει από τα όρια του Νομού. Αυτό που μας απασχολεί μέσα από την σκληρή δουλειά να καταφέρουμε να βγούμε κατηγορία και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια κάθε Κυριακή. Η ομάδα έχει υποχρέωση απέναντι στον κόσμο και με την ιστορία που κουβαλά, μόνο να κερδίζει, καθώς είναι η δεύτερη μεγάλη ομάδα στον Νομό μετά την ΑΕΛ. Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος και η κατάκτηση του Κυπέλλου μιας και θα υπάρχουν κι άλλες ανταγωνιστικές ομάδες στο θεσμό του Κυπέλλου».

Κώστας Μπρέλλας: «Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα»

«Καινούργιοι στόχοι, καινούργια εμπειρία. Η νέα μου ομάδα έχει έναν μόνο στόχο και αυτός είναι να βγει κατηγορία. Ήρθαμε με κάποια παιδιά στον Απόλλωνα και μαζί με τα παιδιά από την περσινή χρονιά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τον πετύχουμε τον στόχο αυτό. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και θεωρώ πως ο πιο ικανός και αυτός που θα έχει διάρκεια θα πετύχει και τον στόχο, να βγει κατηγορία».

Ήρθαν – Έφυγαν

Ήρθαν: Θανάσης Παλάσκας (Αμπελωνιακός), Νίκος Κούρο (Αμπελωνιακός), Γιώργος Κουρδής (Δωτιέας Αγιάς), Τάσος Κουρδής (Αετός Μακρυχωρίου), Κώστας Μπρέλλας (Νέα Πολιτεία), Σωτήρης Τσένος (Μαχητής Τερψιθέας), Αποστόλης Νάστας (Ηρακλής Λάρισας), Θάνος Γιαννακόπουλος (Ηρακλής Λάρισας), Βαγγέλης Κολιός (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Αλέξανδρος Κουβελάς (Δωτιέας Αγιάς).

Έφυγαν: Βαγγέλης Φαρμάκας (Κίσσαβος Συκουρίου), Κώστας Κουσιάς (ελεύθερος), Γιώργος Γεργατζιάς (Δαμασιακός), Χρήστος Παπαδάμος (Ηρακλής Λάρισας), Βαγγέλης Μούτσιος (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Γιάννης Σιάρκος (ελεύθερος), Νίκος Μαρούδης (ελεύθερος), Νίκος Τασιόπουλος (ελεύθερος), Αντώνης Εμμανουήλ (ελεύθερος).

Η Διοίκηση