Βαθμολογία

Παραδοσιακή δύναμη στην κατηγορία ο Φαλανιακός

Εμπρός μαρς για τον Φαλανιακό, που την Δευτέρα (27/7) ξεκίνησε τις προπονήσεις με τους στόχους να παραμένουν γι’ άλλη μία χρονιά υψηλοί.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πρόεδρος, διοίκηση καθώς και προπονητής έδωσαν το σύνθημα πρώτα απ’ όλα να υπάρχει το άψογο οικογενειακό κλίμα και όλα να λύνονται εντός της ομάδας και κατά δεύτερον να δουλέψουν άπαντες για να είναι η ομάδα εκεί που πραγματικά της αρμόζει όλα αυτά τα χρόνια διατηρώντας την παράδοση.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως θα ήθελε η ομάδα να κάνει τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο της περσινής χρονιάς και να τερματίσει τόσο ψηλά (2η θέση). Το μήνυμα άκουσαν με προσοχή οι παίκτες και εκείνο που μένει αν δουλέψουν να το εφαρμόσουν και να κάνουν χαρούμενους τους ανθρώπους που τους στηρίζουν.

Αποστόλης Καρακίτσιος: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα…»

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, προσωπική και ομαδική. Όσον αφορά την ομάδα μας ξεκινάμε όπως και πέρυσι με τον ίδιο «κορμό». Στόχος μας είναι να παίξουν τα παιδιά του χωριού και με δύο – τρεις προσθήκες που θα γίνουν, να έχουμε ένα αξιόλογο ρόστερ που ταιριάζει με την ιστορία της ομάδα του Φαλανιακού που πρωταγωνιστή. Θεωρώ πως θα βρισκόμαστε στις πέντε πρώτες καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και σκοπός μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και θα θεωρηθεί επιτυχία. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο φέτος αν και ακόμα κάποιες ομάδες δυσκολεύονται να συγκροτηθούν, αλλά στο τέλος όλες οι ομάδες θα είναι πιο δυνατές από πέρυσι».

Φερραίος Γιαννακός: «Καθιερωμένη δύναμη ο Φαλανιακός»

«Ξεκινάει μια καινούργια χρονιά, όπως κάθε τέτοια εποχή και θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Είμαστε σε μια κατάσταση που έχουν έρθει αρκετοί παίκτες στο ρόστερ κυρίως γηγενείς ποδοσφαιριστές κάτι που είναι πολύ ευχάριστο. Από τη πλευρά της διοίκησης υπάρχει μία συντονισμένη προσπάθεια, όπως και τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό τιμ και ευελπιστούμε ότι η καινούργια ποδοσφαιρική περίοδος θα είναι πολύ καλή για την ομάδα του Φαλανιακού.

Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο καθώς υπάρχει πληθώρα ποδοσφαιριστών όπου έρχεται από υψηλότερες κατηγορίες, ενώ θα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Οι στόχοι του Φαλανιακού θα είναι να είμαστε μία οικογένεια και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σε σωστές βάσεις. Από εκεί και πέρα θα διεκδικούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω στο τέλος θα τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Στέφανος Κόκκινος: «Να τερματίσουμε ψηλά»

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά και υγεία σε όλα τα παιδιά. Στόχος όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Έχει μείνει ο βασικός κορμός των παικτών και με μία προσθήκη αυτήν του Φραγκογούλα θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται».

Γιώργος Φατούρας: «Η ομάδα χτίστηκε με τα δικά της παιδιά»

«Εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Να έχουμε υγεία και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Όπως βλέπουμε η ομάδα θα «χτιστεί» και πάλι στα δικά της παιδιά και σε συνδυασμό με τον βασικό κορμό παικτών που έμεινε και με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν, θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γιώργος Πανταζής: «Γιατί όχι και το πρωτάθλημα»

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Φέτος θα τα πάμε πολύ καλά με την ομάδα που έχουμε. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό συγκριτικά με πέρυσι, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να «πλασαριστούμε» όσο ψηλότερα μπορούμε και γιατί όχι να πάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Σωτήρης Σουλιώτης: «Να φτιάξουμε ένα δυνατό κράμα»

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, πάνω από όλα υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Στόχος της ομάδας φέτος είναι να τερματίσουμε όσο τον δυνατόν ψηλότερα. Μάλιστα με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και με τις προσθήκες που θα γίνουν, πρέπει να τα προσπαθήσουμε για να φτιάξουμε ένα δυνατό κράμα για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Θανάσης Τσιλούλης: «Όλα χτίζονται με κόπο…»

Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Θανάσης Τσιλούλης τόνισε: «Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο έμαθα πως τίποτα δεν μπορεί να αφήνουμε στην τύχη, όλα χτίζονται και πετυχαίνονται με σκληρή δουλειά. Επειδή η Φαλάνη είναι η ομάδα της καρδιάς μου εύχομαι σε όλους τους παίκτες να έχουν υγεία και πάνω απ’ όλα να σέβονται ο ένας τον άλλον και να γνωρίζουν πως για να πετύχουν τους στόχους τους θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά».

Ήρθαν – Έφυγαν

Ήρθαν: Βασίλης Φραγκογούλας (ήταν δανεικός στον Ατρόμητο Δασοχωρίου).

Έφυγαν: Λάζαρος Γκουντρουμπής (ελεύθερος), Δημήτρης Μιγδάνης (Π.Ο.Ε.).

Η Διοίκηση