Βαθμολογία

Δεν αλλάζει συνήθειες ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Κάτι που χαρακτηρίζει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης είναι η διοικητική σταθερότητα και οι στόχοι που έχουν βάλει οι άνθρωποι του χωριού να αξιοποιούν τα ταλέντα της περιοχής αλλά και της Θεσσαλίας γενικότερα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούν και τη νέα σεζόν, με νέο τεχνικό τον Τάσο Μπεριτζά και τον άμεσο συνεργάτη του τον Χάρη Νούσια. Την Δευτέρα (27/7) στο ιστορικό γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο βασικό γήπεδο που ήταν πραγματικό «χαλί».

Αξίζει να αναφέρουμε πως την πρώτη εβδομάδα θα δοκιμαστούν και αρκετά νέα παιδιά και παράλληλα η διοίκηση είναι σε συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αλλά και περιμένει να δει εάν οι Χάμος, Αγρόδημος και Μανούσιος μείνουν ή επιστρέψουν στον Οικονόμο, αφού αυτές τις μέρες περνάνε από το μικροσκόπιο του προπονητή της ΑΕΛ Ντόστανιτς.

Στην πρώτη προπόνηση υπήρχαν πολλά νέα παιδιά που δοκιμάστηκαν και σύντομα ο έμπειρος τεχνικός θα αποφασίσει για το αν ανάψει πράσινο φως ή όχι.

Παράλληλα στον Οικονόμο πιστεύουν πως όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα έχει τους παίκτες που θέλει ώστε να ανταποκριθεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτές τις μέρες οι παίκτες θα περάσουν και από ιατρικές εξετάσεις.

Την πρώτη μέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά μια πρώτη γνωριμία προπονητών – παικτών και στη συνέχεια για περίπου μιάμιση ώρα προπόνηση χωρίς οι ρυθμοί να ανέβουν. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και μετά από λίγες ημέρες η ένταση θα ανέβει.

Τάσος Μπεριτζάς: «Να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ταλέντο»

Ο τεχνικός του Οικονόμου τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και πάνω απ’ όλα υγεία. Ο Οικονόμος είναι ένα υγιές σωματείο και εγώ από την πλευρά μου μαζί με τους συνεργάτες μου θα δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ταλέντο που θα έχει πολλά νέα παιδιά. Είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε και θα είναι ακόμη μία θετική χρονιά για τον Οικονόμο».

Νίκος Πρίφτης: «Θα παλέψω για το καλύτερο»

«Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουνε υγεία και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω ότι το καλύτερο ώστε να βοηθήσω την ομάδα και εγώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα και να δικαιώσω τους προπονητές και τους ανθρώπους της διοίκησης».

Κώστας Κορομηλάς: «Θα παρουσιάσουμε κάτι καλό»

«Οι στόχοι της ομάδας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε στον όμιλό μας, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με τις οδηγίες του προπονητή. Η διοίκηση πιστεύω θα μας στηρίξει όπως έχει κάνει και τα προηγούμενα χρόνια και νομίζω πως θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στη Γ’ Εθνική».

Κώστας Γούπος: «Να σωθούμε γρήγορα»

«Επιστέφω μετά από έναν χρόνο. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να έχουμε κοντά μας την διοίκηση και τον κόσμο. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να σωθεί γρήγορα στην κατηγορία, αλλά και να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές».

Τα νέα αποκτήματα μέχρι την Δευτέρα (27/7), είναι από αριστερά οι Καψιώχας, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Καραβασίλης, Πρίφτης, Δημητρέλης, Γούπος.