Βαθμολογία

Με στόχο την αξιοποίηση των ταλέντων του Σμόλικα

Ξεκίνησε την Δευτέρα (27/7) την προετοιμασία του ο Σμόλικας Φαλάνης κάτω από έντονη ζέστη και με μια πλειάδα νέων και έμπειρων παικτών. Σύσσωμη η διοίκηση και το τεχνικό τιμ βρέθηκε στο γήπεδο της Φαλάνης και έδωσαν το σύνθημα για τη νέα χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στόχος του σωματείου είναι να διατηρήσει τα κεκτημένα και παράλληλα να αξιοποιήσει τα ταλέντα του σωματείου, αφού παίκτες από τις ακαδημίες προωθήθηκαν να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Το κλίμα στην πρώτη προπόνηση ήταν πολύ καλό και όλοι ευχήθηκαν ο Σμόλικας να κάνει ξανά τα όνειρά του πραγματικότητα. Προπονητής και παίκτες δήλωσαν πως θα είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.  

Σάκης Δώτας: «Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά»

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Σάκης Δώτας λέγοντας, «εύχομαι και εγώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μακριά από τραυματισμούς. Σίγουρα είναι δύσκολη συγκυρία για όλους η νέα χρονιά με όλα όσα βιώνουμε σαν χώρα αλλά εμείς κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και το σημαντικότερο είναι η προώθηση αρκετών παιδιών από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα. Τώρα σχετικά με το πρωτάθλημα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά, θα είναι πιο συναρπαστικό και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά».

Νίκος Κακανούλιας: «Πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του τεχνικού, Νίκου Κακανούλια, «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Μια καινούρια χρονιά ξεκινά για τον Σμόλικα με καινούριους στόχους όπου θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά και συνάμα να προωθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά γίνεται από την ακαδημία. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, σε ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που ενισχύθηκαν σημαντικά και έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τη μεριά μας επιδίωξη είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, κοιτάζοντας κάθε ματς ξεχωριστά».

Σπύρος Μπέλτσιος: «Να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία»

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι και έχουν να κάνουν με μια αξιόλογη πορεία, καλό ποδόσφαιρο, ποντάροντας πολλά στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας. Για μένα αποτελεί πρόκληση η μετακίνηση μου σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο όπως είναι ο Σμόλικας και ευελπιστώ να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Βασίλης Σκούπρας: «Με όρεξη για δουλειά»

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε και το βασικότερο δίχως τραυματισμούς. Και φέτος ξεκινάμε με όρεξη για δουλειά και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με την διοίκηση».

Σάκης Δάσσιος: «Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα»

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα εδώ στον Σμόλικα και θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω ιδιαίτερα τους νεότερους έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας και αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε σκληρά».

Ήρθαν – Έφυγαν

Ήρθαν: Σπύρος Μπέλτσιος (Δόξα Αργυροπουλίου), Νίκος Μάρκου (Δόξα Αργυροπουλίου), Χρήστος Κολοβός (ΠΑΟΛ Αβέρωφ).

Έφυγαν: Αλέξης Τσούτσας (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Σάκης Λιούσκας (Νέα Πολιτεία), Κώστας Νεστορίδης (Αναγέννηση Καλοχωρίου), Αναστάσης Μανιώτης (Ελεύθερος), Κώστας Κωφός (ΠΑΟΛ Αβέρωφ).

Η Διοίκηση