Βαθμολογία

Στο ρόστερ του ΟΦΗ ο Καναβέτας

Σε μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ προχώρησαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, που ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Καναβέτα. Ο 19χρονος επιθετικός, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κ20 του Ολυμπιακού, με τον οποίο και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, είναι επίσης διεθνής με τις Κ17 και Κ20.

Το πρωί της Δευτέρας (27/7) ο νεαρός άσος ταξίδεψε στο Ηράκλειο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» και το απόγευμα θα δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, που είναι προγραμματισμένη για τις 18.30.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έφυγα από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και βρίσκομαι σε μια επίσης μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ, την ιστορία του οποίου την γνωρίζουμε όλοι. Ο ΟΦΗ δεν είναι για να παίζει στην Γ Εθνική και στόχος μας είναι να τον επαναφέρουμε σιγά-σιγά- στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια καθώς μας περιμένει πολύ δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΟΦΗ και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και θα κάνω τα πάντα για να την ανταποδώσω με την παρουσία μου στο γήπεδο» δήλωσε ο Καναβέτας, που έγινε και επίσημα η 16η μεταγραφή του ΟΦΗ.