Βαθμολογία

Ματζανάς: «Να επιστρέψει εκεί που δικαιωματικά αξίζει»

Ενόψει τη νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-16 που ουσιαστικά ξεκινάει (σήμερα) την Δευτέρα 27/07/15, με την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Ματζανάς, έκανε στο apollonlarissas.gr την ακόλουθη δήλωση:

«Καταρχήν νοιώθω την ανάγκη να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές μας, να είναι πάνω από όλα υγιείς και δυνατοί για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και τους στόχους που από κοινού, όλοι μας, έχουμε θέσει.

Ο Απόλλων Λάρισας είναι μια ιστορική ομάδα της πόλης μας και φιλοδοξία, εμού και όλων των συνεργατών μου, είναι να πάρει σύντομα την θέση που δικαιωματικά, αξίζει να βρίσκεται. Για  να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται διαρκής αγώνας.

Θέλω να καλωσορίσω όλα τα νέα παιδιά που ήλθαν στην ομάδα μας και με τους υπάρχοντες παίκτες, θεωρώ ότι οι άξιοι προπονητές μας, θα δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο, που θα κάνει τους φιλάθλους μας, να βλέπουν καλό ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και να «γευόμαστε» όλοι μας, την ουσία.

Φέτος θεωρώ ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για εμάς, όπου μέσα από την συλλογικότητα και την διάρκεια να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό που όλοι, επιθυμούμε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, στο ποδόσφαιρο.

Άρα δουλειά, κατανόηση και ευθύνη της θέσης που ο καθένας μας, κατέχει στον σύλλογο, για να βάλουμε τις απαραίτητες βάσεις, για την μεγάλη επιστροφή του Απόλλωνα εκεί όπου δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται.

Εμείς σαν διοίκηση πιστεύω ότι κάναμε το καθήκον μας, στις μεταγραφές και είμαστε εδώ, πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή χρειασθεί το οτιδήποτε η ομάδα μας.

Άς πράξουν και οι άξιοι ποδοσφαιριστές μας, που τους πιστεύουμε, τα ανάλογα στο πρωτάθλημα.

Καλή χρονιά σε όλους…

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Ματζανάς»