Βαθμολογία

Ανακοίνωση για όλα από Καρδίτσα

Μια ανακοίνωση που περιελάμβανε πολλές ειδήσεις και αποκαλύψεις εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ φρόντισαν να ενημερώσουν λεπτομερώς για ζητήματα που αφορούν ανανεώσεις συμβολαίων, μεταγραφές, συζητήσεις με παίκτες που βρίσκονται στο «στόχαστρο» αλλά για την προετοιμασία.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η διοίκηση της Αναγέννησης ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κινήσεων για την συγκρότηση του ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και για μία ακόμη φορά όπως συνηθίζεται την τελευταία τετραετία, ο προπονητής μας Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Αναλυτικά οι ανανεώσεις συμβολαίων, οι προωθήσεις παικτών απο την Κ19 και οι μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις που ολοκληρώθηκαν έχουν ως εξής

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Οι παίκτες που είχαν συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και συνεχίζουν είναι οι παρακάτω
Γεωργαντζάς, Κοντός, Μαυριάς, Αδαμόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Θεοδωρόπουλος.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και παραμένουν στην ομάδα οι παρακάτω
Κουτσόπουλος, Στάμος, Δημόπουλος, Τζάνης, Μπιτέλης.

ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ19

Προωθήθηκαν απο την Κ 19 στην πρώτη ομάδα οι παρακάτω
Ξανθόπουλος (αμυντικός), Τζερτζελάς (χαφ), Καραγεώργος (αμυντικός)

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Αποκτήθηκαν με μεταγραφή και ενσωματώνονται στο ρόστερ οι παρακάτω ποδοσφαιριστές
Γιώργος Τσάμης (γεν. 1991, τερματοφύλακας - Λαμία),
Δημήτρης Ρούσης (γεν 1988, στόπερ Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα - Καλαμάτα),
Ζάν Ακασού (γεν 1985, χαφ Καλαμαριά),
Αντώνης Πιταράς (γεν 1991, επιθετικός Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος),
Γιώργος Σκαθαρούδης (γεν 1992, επιθετικός, Τύρναβος - Ζάκυνθος - Αχαρναϊκός),
Χρήστος Αλεξίου (γεν 1992, επιθετικός - Τύρναβος),
Νίκος Τσούκαλος (γεν 1992, επιθετικός - ελεύθερος).
Ολοι οι παραπάνω θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση πλην του Ακασού ο οποίος ζήτησε άδεια και θα ενσωματωθεί την προσεχή Πέμπτη στις προπονήσεις.

ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη και αναμένονται κάποιες κινήσεις ενίσχυσης επιπλέον που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Ηδη υπάρχουν πολλές επαφές και συζητήσεις ώστε η Αναγέννηση να κάνει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις που θα την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο. Ο Μπάνε Νίκιτς είναι ένας απο τους παίκτες που πιθανότατα θα συνεχίσουν στην ομάδα μας και θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση. Επίσης είναι σε εξέλιξη συζήτηση και με τον Χάρη Μίχο για το αν θα ανανεωθεί η συνεργασία.

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ - ΤΙΜ

Οπως είναι ήδη γνωστό προπονητής θα είναι για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σάκης Θεοδοσιάδης με συνεργάτες τους Κώστα Μαργαρίτη και Θωμά Μπουντόλο.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Η έναρξη της προετοιμασίας της Αναγέννησης θα γίνει αύριο Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας. Τα δύο γήπεδα στο προπονητικό μας κέντρο "Γεώργιος Μπαζής" είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν τις προπονήσεις, ενώ ενημέρωση για το πως και που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα υπάρχει τις επόμενες ημέρες.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η διοίκηση της Αναγέννησης καλεί όλους τους Αναγεννησιώτες να ενισχύσουν με την παρουσία τους όλες τις εκδηλώσεις  και να συμμετάσχουν στο μεγάλο εγχείρημα για την σταθεροποίηση της ομάδας μας στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε καιρούς πολύ δύσκολους και παρά τη μηδαμηνή συμπαράσταση απο φορείς και μεγαλοσχήμονες η Αναγέννηση δηλώνει και πάλι ΠΑΡΟΥΣΑ και θα είναι και πάλι όπως το συνηθίζει ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και ΜΑΧΙΜΗ. Με επικεφαλής για άλλη μια χρονιά τον πρόεδρό μας Βασίλη Μπούρμπο, θα συνεχίσει τον πεντακάθαρο και υπερβατικό αγώνα της, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εντυπωσιασμούς, αλλά με σύνεση, ρεαλισμό και μαχητική διάθεση. Καλεί όλες τις δυνάμεις του συλλόγου να ενωθούν και να συμπαρασταθούν. Σε λίγες ημέρες θ' ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το χορηγικό πρόγραμμα, για τις εγγραφές μελών για τη νέα περίοδο, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας. Τρείς τομείς όπου η Αναγέννηση φέτος πρέπει να διακριθεί για να εισέλθει θωρακισμένη στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά της... Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας μας».