Βαθμολογία

Και ο Κολιός στη νέα εποχή του Απόλλωνα Λάρισας!

Νέο μεταγραφικό «μπαμ» για τον Απόλλωνα Λάρισας που ανακοίνωσε τον έμπειρο αμυντικό Βαγγέλη Κολιό με θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες! Παράλληλα ο σύλλογος έκανε γνωστό πως την προσεχή Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία του συλλόγου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου μας, κ. Παναγιώτη Μαντζάνα και των συνεργατών του, ο Απόλλωνας Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση, του πολύτιμου και εξαίρετου ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κολιού.

Ο Κολιός (03/04/90) διακρίθηκε ιδιαίτερα με την φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής κατηγορίας και έρχεται να προσδώσει μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που ανήκουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας μας, μια ακόμη προσθήκη δυναμικής στα μετόπισθεν.

Ο Βαγγέλης Κολιός που παίζει στην θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι δεξιοπόδαρος, ξεκίνησε από την ομάδα των Νέων της ΑΕΚ, ενώ αγωνίσθηκε ακόμη σε Ναύπλιο και Νέα Ιωνία.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας καλωσορίζει τον Βαγγέλη και του εύχεται υγεία και να χαρεί πολλές επιτυχίες κοντά μας σε συλλογικό επίπεδο.

Την Δευτέρα (27/7) η έναρξη της προετοιμασίας…

του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώνει σε όλους τους φίλους του συλλόγου μας, ότι την Δευτέρα (27/07/15) και ώρα 19.00 θα γίνει η «πρώτη» προπόνηση και η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδος. Πριν την προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αγιασμός. Καλούνται όλοι οι φίλοι του συλλόγου σε αυτήν την νέα αρχή της ομάδας.

– Επίσης από την Δευτέρα (27/07/15) ξεκινάνε οι εγγραφές στην Ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας (καθημερινά και ώρες 19.00-21.00)