Βαθμολογία

Μεταγραφές και ανανεώσεις ο Ολυμπιακός Β.

Οι Θεσσαλοί κινούνται τόσο στο μεταγραφικό «παζάρι» όσο και στον τομέα των ανανεώσεων των συμβολαίων, έχοντας το Σάββατο (25/7) ανακοινώσει από δυο παίκτες σε κάθε κατηγορία. Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνίζονται στο εξής οι Σπύρος Γκουγκούδης και Σταύρος Παναγιώτου, ενώ νέα συμβόλαια υπέγραψαν οι Γρηγόρης Κυζιρίδης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Γκουγκούδη και του Σταύρου Παναγιώτου. Ο Σπύρος Γκουγκούδης είναι 25 χρόνων μέσος και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ο Σταύρος Παναγιώτου είναι 21 χρόνων αμυντικός και πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γρηγόρης Κυζιρίδης. Ο 24χρονος μέσος συναντήθηκε με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την παραμονή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Ο 26χρονος επιθετικός αναφερόμενος στην απόφασή του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε: "Ήταν κάτι που επιθυμούσα, καθώς έχω δεθεί με την ομάδα. Συζήτησα με τους ανθρώπους της νέας διοίκησης και πείστηκα για τις προθέσεις τους. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι"».